Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Komentāri rakstam: “Melo–M” un Meizijas Viljamsas dziesmai “Daddy Cool” tapis videoklips

jaunākie lejā

I.T.Warpath 17.08.2007. 16:02

Kādu vēl miskasti MELO-M nāksies pārrakņāt, lai izlaiztu kādu jaunu gabalu? Varbūt ir jābeidz vienreiz tā trulā "veco labo gabalu" pāraranžējuma sērija un jāļauj puišiem pašiem izpausties? vismaz tas nostaļģiskais idiots, kas viņiem liek tās vecās grabažas pārspēlēt, varētu tikt patriekts pie velna!

;) » I.T.Warpath 17.08.2007. 18:00

Kursh ir tas nostaljgiskais idiots? Auzāns?

I.T.Warpath » ;) 17.08.2007. 19:15

Nezinu, ja atklāti jāsaka - neinteresē, bet gribētos, ka šis projekts spētu piedāvāt kaut ko krietni interesantāku, nekā vecu diskogabalu pārčellotas versijas. Protams, ja viņi paši sev šādu mērķi nav nosprauduši - būt par vecu leijerkasti, kas atgrabina sen jau aizmirstus meldiņus. Un es domāju, ka tas tā nav.

;) » I.T.Warpath 18.08.2007. 01:30

Zini, man tomēr liekas, ka kādu laiciņu šiem džekiem tā būs - kamēr tīņi brēks končos, ka grib Ūsiņu, tikām viņi šitā darīs, un tad, tad varbūt sekos kaut kādas pārmaiņas. Redz, viņi vēl ir salīdzinoši jauna grupa, tāpēc ar pārmaiņām nesteigsies, arī otru albumu tādā pat stilā uztaisīs. Radīt kaut ko jaunu nav viegli, bail arī, vai publika pieņems, tāpēc labāk ies pa veco, nomīto taciņu. Auzānam konkrēti bail, he-he! Viņš tā aizrāvies ar koncertēšanu un naudas pelnīšanu, ka neatliek laika apsēsties, paanalizēt un kaut ko jaunu uzradīt, kaut gan galva viņam strādā, ja pārvar slinkumu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV