Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Bārā "I Love You" koncertē trio "Ewert And The Two Dragons"

www.iloveyou.lv, 01.03.2010. 11:35

27. februārī "I Love You Sessions" koncertu sērijā, bārā "I Love You", Aldaru 9, Vecrīgā, pirmo koncertu Latvijā sniedza pagājušā gada spožākā debija Igaunijas alternatīvajā mūzikā - trio "Ewert And The Two Dragons".
Bārā "I Love You" koncertē trio "Ewert And The Two Dragons"

Galerijas:

Neskatoties uz to, ka Latvijas klausītājam grupas vārds bija svešs, bārs bija pulcējis krietni daudz mūzikas mīļu, kuriem "Ewert and the Two Dragons" nelika vilties. Ovācijas pēc koncerta nerimās un tika vēlreiz atskaņota albuma tituldziesma "The Hills Behind The Hills".

Vēlāk pēc koncerta nedaudz neformālākā gaisotnē puiši uzspēlēja pāris dziesmas akustiskās versijās un solījās atgriezties.

Pērnā gada oktobrī laiduši klajā debijas albumu "The Hills Behind The Hills", it īpaši dzīvajā izpildījumā "Ewert And The Two Dragons" pārsteidz ar Baltijas rokmūzikai neraksturīgām idejām, žanru sintēzēm un netipisku instrumentu lietojumu. Brīnišķīgs "indie folk", kas savienots ar "Radiohead" eksperimentālāko albumu skanējumu.

Foto: Ieva Knāķe

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV