Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Bijušais grupas “Latte” dalībnieks Ainars Bumbieris uzsāk solokarjeru

Juris Millers, 01.03.2010. 16:16

Bijušais grupas “Latte” dalībnieks Ainars Bumbieris Latvijas klausītājiem piedāvā savu pirmo solosinglu – Aleksandra Ribaka dziesmas “Fairytale” kaverversiju, ar kuru dziedātājs uzsāk savu solodarbību.
Bijušais grupas “Latte” dalībnieks Ainars Bumbieris uzsāk solokarjeru

Par debijas singlu “Fairytale” izvēlēta tādēļ, ka šis skaņdarbs ir pazīstams ne tikai Latvijā, bet arī citās valstīs, kuru radiostacijām jau ir nosūtīta šī kompozīcija. “Dziesma tika sagatavota pirms Latvijas “Eirovīzijas” fināla un tas ir mans sveiciens mūsu konkursa uzvarētājai Aishai, novēlot viņai veiksmi konkursā Oslo,” savu izvēli pamato Bumbieris. Jaunā dziesmas versija ir veidota džeza manierē un tās ierakstā ir piedalījies Raimonds Graudiņš (piebalsis, kontrabass un klavieres).

Jāpiezīmē, ka dziesmas “Fairytale” jauno versiju, viesojoties Latvijā, noklausījās arī Aleksandrs Ribaks. “Šī ir ļoti sarežģīta dziesma, kuru ir centušies dziedāt daudzi dziedātāji, taču tikai retajam to ir izdevies tik veiksmīgi nodziedāt manā oriģinālajā tonalitātē, kā to ir izdarījis Ainars”, par dzirdēto versiju sacīja Ribaks.

Šobrīd 21 gadu jaunais Ainars Bumbieris savu muzikālo karjeru ir veidojis piedaloties vairākos mūziklos (“Robins Huds”, “Mūsdienu pasaka par Pelrušķīti”, “Leģenda par Ziemassvētku rozi”, u.c.), TV3 šovā “Koru Kari” Olgas Rajeckas vadītajā Violetajā Lielvārdes korī, kā arī grupā “Latte”.

Dziesma “Fairytale” lejuplādei ir pieejama arī interneta mūzikas veikalos www.platforma.lv un www.doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV