Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„MTV Supermercado” īpašajā piedāvājumā šovakar ekskluzīva intervija ar Busta Rhymes

easyget.lv, 27.04.2007. 10:00 | komentāri (2)

Varētu teikt, ka 18.aprīlis bija svētki uz visu hip-hop mīļotāju ielas, jo klubā „Essential” viesojās pats Busta Rhymes! MTV bija vienīgais žurnālists, ar ko reperis piekrita aprunāties.
„Interviju ar Busta Rhymes gaidīju ar patīkamu satraukumu sirdī, diemžēl kavēšanās māksliniekiem ir ļoti raksturīga īpašība un šī ‘programmas daļa’ neizpalika arī šoreiz. Žurnālistiem teica, ka Busta esot saņēmis nepatīkamu zvanu un intervija tika pārcelta pēc koncerta beigām,” saka „MTV Latvija”

Nejaukā telefona saruna gan neliedza Busta Rhymes sniegt satriecošu šovu, koncertā skanēja gadnrīz tikai un vienīgi Busta Rhymes lielākie hīti. „Es koncerta atmosfērai dodu 9 balles,”. „Jāpiebilst, ka dzīvē, kas nenorit uz skatuves vai video klipos, Busta Rhymes nav tik draudzīgs, atsaucīgs un humora pilns, bet izrādās, ka „MTV Video Music Awards” viņš vispār esot atteicies sniegt jebkādas intervijas, jo viņam tās ļoti nepatīk,”.

Vienīgā intervija, ko Busta Rhymes Latvijā sniedza būs redzama „MTV Supermercado” šovakar, 27.aprīlī 18:00. Tajā Busta Rhymes MTV atklās, kas ir svarīgāks – dziesma vai tās video, visu par savu gaidāmo albumu, kā arī to, kāpēc viņš atbraucis uz Rīgu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV