Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Cosmos" noslēdz Pasaku tūri un dodas koncerttūrē uz Skandināviju

Cosmos menedžments, 03.03.2010. 11:30

Grupa "Cosmos" ir priecīga paziņot, ka veiksmīgi noslēgusi decembra sākumā aizsākto “Pasaku” koncertturneju un pošas jauniem ceļojumiem.
"Cosmos" noslēdz Pasaku tūri un dodas koncerttūrē uz Skandināviju

Pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma "Cosmos" priecēja Latvijas publiku, sniedzot 20 koncertus visā valstī, ko noskatījās gandrīz 10 tūkstoši cilvēku. Īpašu prieku grupas dalībniekiem nesen atnesusi ziņa, ka COSMOS albums “Pasaki man un Tev” ieguvis arī Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu kategorijā “Labākais albums bērniem”.

Pasaku koncertos neierastā atmosfērā "Cosmos" stāstīja bērnu sarakstītas pasakas, spēlēja ēnu teātri, plēsa jokus un muzicēja. Kinoteātrī “Rīga” notikušos “Pasaku” tūres noslēguma koncertus iemūžināja Latvijas televīzija, to plānots izdot arī DVD formātā.

Panākumu iedvesmoti, "Cosmos" saka lielu paldies saviem faniem un atbalstītājiem, īpaši tipogrāfijai “Dardedzes Hologrāfija” un tūres koncertu rīkotājiem “Positivus Music”. Zinātāji mēļo, ka, pavisam iespējams, pasaku tēli atkal satiksies koncertos arī nākamgad.

Jau šonedēļ "Cosmos" iesāk koncertu sēriju Baltijā, Skandināvijā un Polijā, sniedzot priekšnesumus Pērnavā, Tartu, Jehvē, Tallinā, Ārhusā, Varšavā un Vesterosā. Tostarp - klausītājiem Rīgā “Cosmos” dziedāšanu būs iespēja baudīt 8.martā solokoncertā Latvijas Nacionālajā teātrī, kas notiks lielveikala “Spice” 8.gadu jubilejas akcijas ietvaros.

Foto: Sandis Vagners

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV