Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Edijs Šnipke laiž klajā singlu "Nāc ārā"

Edijs Šnipke, 04.03.2010. 13:05 | komentāri (1)

8.martā Edijs Šnipke sveic visas Latvijas sievietes izlaižot savu jauno singlu "Nāc ārā", kura mūzikas autos ir pats Edijs, bet tekstu rakstījis Ojārs Grinbergs.

Pēc Edija Šnipkes 2008. gadā izlaistā singla"Neatļauts", kurš guva ievērojamus panākumus, Edijs ar savu pavadošo sastāvu piedalījies vairākos mūzikas festivālos, kā Bildes, Saldus saule, bijis kā viesmākslinieks LNT televīzijas šova "Zvaigžņu lietus 2" finālā, cīnijies ar Ellu, Igo un Andri Ērgli Cīņas klubā, un izcīnījis otro vietu. Baltic Beach Party festivālā Edijs pieaicināts eiropā populārās vācu gupas Audiosmog sastāvam, lai izpildītu divus pasaules megahitus no Queen - We will rock You un Kylie Minogue - Can’t get You out of my mind. Edijs un grupa piedalījušies Eirovīzijas Latvijas nacionālajā atlasē 2009, kur ar dziesmu "Make My Day", iekluvuši pusfinālā un startējuši Nacionālās atlases tiešraidē. 2009. gadā Ediju piedalīties mūziklā "Kapteiņu stāsti" uzaicina pats autors Zigmars Liepiņš. Vēl 2009. gada nogalē Edijs duetā ar dziedātāju Gintu Ēķi iedzied singlu "Viegli klusi". 2010 gada sākumā Edijs Šnipke ar draugu izveido projektu "KONIKE" un startē Eirovīzijā 2010 ar dziesmu "Digi Digi Dong", un finālā iegūst godpilno piekto vietu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV