Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Teātrī-klubā “Hamlets” koncertēs Pranas Kentra TRIO – Z PARK

Ieva Kalniņa, 08.03.2010. 13:11

23.martā plkst.21.00 teātrī-klubā “Hamlets”, Jāņa Sētā 5 (2.stāvā), Vecrīgā, koncertēs Pranas Kentra TRIO – Z PARK (Lietuva – Ķīna – Bulgārija).
Teātrī-klubā “Hamlets” koncertēs Pranas Kentra TRIO – Z PARK

„Z Park” ir starptautisks džeza trio, kas izveidojies Groningenā, Nīderlandē. Tā kā visu trīs mūziķu muzikālā izglītība ir atšķirīga un arī viņu muzikālā pieredze ir veidojusies atšķirīgā vidē, grupai ir izveidojusies oriģināla pieeja modernajai (mūsdienu) ritmiskajai mūzikai.

Grupa galvenokārt koncentrējas uz sava skanējuma kvalitāti, frāzējumu un dažādas skaņas radīšanu, savdabīgu ritmu, muzikālo motīvu un ideju apvienošanu ar improvizācijas palīdzību.

Grupas galvenais mērķis un uzdevums ir ģitāras trio muzikālo iespēju robežu paplašināšana un tiekšanās pēc pilnīga un nobeigta skanējuma. Lai to panāktu, katrs mūziķis nāk ar savām muzikālajām idejām un kultūras iespaidiem, padarot šo projektu par unikālu pieredzi mūzikā kā klausītājiem, tā arī pašiem grupas dalībniekiem.

Pranas Kentra – guitar (Lietuva)
Charlie Wang (Wang Chen Huai) – acc.bass  (Ķīna)
Stefan Goranov – drums (Bulgārija)

Info: www.myspace.com/pranaskentra


Biļetes nopērkamas Biļešu Servisa kasēs.
Biļešu cena – Ls 5,00
Studentiem, pensionāriem Ls 3.00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV