Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Latvijā radītā 3D muzikālā animācija “Alien Rocker”

Intars Kočeševs, 09.03.2010. 16:39

Latvijas 3D animators Intars Kočeševs beidzot ir publicējis Youtube viņa jaunāko projektu “Alien Rocker”.
Latvijā radītā 3D muzikālā animācija “Alien Rocker”

“Alien Rocker” ir muzikāla 3D animācija, kuras skatītāji tiek pārnesti uz kādu attālu reģionu Visumā, kur notiekošā muzikālā pasākuma ietvaros kaudze ar jocīga paskata radījumiem šturmē koncerta zāles ieeju, lai redzēt neatvairāmā Alien Rocker un Plankman uzstāšanos. Jūs varēsiet novērot patieso kosmosa rok-zvaigžņu enerģisko uzstāšanos, kas beidzas totālā kosmiskā kolapsē.

Animācijas projekta radīšana autoram prasīja apmēram divus gadus darba savā brīvā laikā. Sākumā projekts tika plānots kā tests svaigi iegūtām jaunām 3d iemaņām personāžu animācijā un bija paredzēts ne ilgāks par minūti. Galu galā tas pakāpeniski pārrauga 7 minūšu garā muzikālā animācijā. “Alien Rocker” piemērs rāda, ka arī Latvijā ir cilvēki, kuri vēlas strādāt un darboties 3d animācijas jomā.

Bez darba pie šī projekta ir jāmin fakts, ka Intars Kočeševs vienlaicīgi ir arī radošās video-mākslinieku komandas “Yogzatot Studio” dalībnieks, kura veido muzikālos video klipus, informatīvos video un ņem dalību dažādos pasākumos ar savu VJ (vīdžejošanas) performance. Intars Kočeševs un Yogzatot Studio nodomos pašlaik ir pabeigt darbus pie projekta, kas varētu kļūt par vienu no pirmajām Latvijā radītām 3d animācijām ar šausmu žanra elementiem.

http://www.youtube.com/user/Yogzatot

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV