Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tuvojas Erosa Ramacoti koncerts Rīgā

Inese Rutkovska, 09.03.2010. 17:53

4.aprīlī hallē „Arēna Rīga“ notiks ilgi gaidītais Itālijas superzvaigznes Erosa Ramacoti koncerts. Grandiozā šova laikā skatītājiem būs iespējams baudīt ne tikai lielisku mūziku dziedātāja un viņa pavadošās grupas izpildījumā, bet arī novērtēt vizuālos specefektus, iespaidīgo skatuves iekārtojumu, kā arī mūziķa jauno imidžu.
Tuvojas Erosa Ramacoti koncerts Rīgā

13.februārī pēc neilgas pauzes Eross Ramacoti atsācis savu plašo pasaules koncertturneju un šajā pavasarī uzstāsies Šveicē, Austrijā, Slovākijā, Francijā, Dānijā, Beļģijā, Vācijā, Lietuvā, Latvijā un Krievijā. Visos koncertos dziedātājs uz skatuves kāps itāliešu dizaineru „Dolce & Gabbana“ darinātajos tērpos, kas radīti īpaši dziedātāja koncertūrei. Ņemot vērā Ramacoti vēlmes, slavenajā modes namā tapušas gan žaketes, gan bikses, gan zābaki, gan pat vissīkākās apģērbu detaļas. Arī skatuves iekārtojums izplānots iespaidīgs un pārsteidzošs – lai to nodrošinātu, kopā ar dziedātāju ceļo 14 smagās automašīnas ar tehnisko aprīkojumu, kā arī 70 cilvēku, kas to apkalpo. Mūziķa ērtībai hallē „Arēna Rīga“ tiks ierīkota masāžas istaba, kā arī trenažieru zāle, bet par ēdināšanu rūpēsies pavāru komanda, kas Latvijā arī ieradīsies kopā ar dziedātāju.

Erosa Ramacoti koncertturneja sākās pagājušā gada oktobrī, un kopumā viņš uzstāsies vairāk kā 60 koncertos Eiropā un Dienvidamerikā. Jau 4.aprīlī Eross Ramacoti ieradīsies Rīgā, kur Latvijas publikai prezentēs savu jaunāko albumu ar nosaukumu „Ali e Radici“, kā arī izpildīs popmūzikas klasikas vēsturē neizdzēšami ierakstītās kompozīcijas „Piu’ Bella Cosa”, „Cose De La Vida”, „Più Che Puoi”, „Fuoco Nel Fuoco” un citas. Eross Ramacoti ir viens no populārākajām mūsdienu popmūzikas izpildītājiem – visā pasaulē viņš pārdevis vairāk kā 50 miljonus savu ierakstu.

Biļetes uz Erosa Ramacoti koncertu iespējams iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV