Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Grupa “Preternatural” bez maksas piedāvā lejuplādēt EP "Cryophobia"

Ian, 10.03.2010. 10:41

Latvijas dark death metal grupa “Preternatural”, kas Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvā nominēta kā 2009.gada labākā metāla grupa un 2009. gadā uzfilmēja video dziesmai "Cryophobia", kas guvis ļoti labas atsauksmes Skandināvijas valstīs un rotējis ASV smagās mūzikas video kanālā, nu savu jaunāko EP "Cryophobia" piedāvā bez maksas lejuplādēt mājaslapā http://www.preternatural.lv.
Grupa “Preternatural” bez maksas piedāvā lejuplādēt EP "Cryophobia"

Šajā EP iekļautas divas jaunas dziesmas no topošā albuma, viena dziesma no grupas pirmā demo ieraksta - pārtaisīta un pārrierakstīta un divas 2009. gada koncertā dzīvajā ierakstītas dziesmas.

Cryophobia EP:
1.Cryophobia
2.Reptile wings
3.Paranormal Phenomena 2010
4.Reflections (live)
5.Statical (live)

Grupas vokālists, ģitārists Serg šo notikumu komentē: "Mūsu jauno EP var noklausīties un lejuplādēt internetā absolūti bezmaksas! Šobrīd mēs esam aizņemti ar jaunā albuma veidošanu, tāpēc tā ir mūsu dāvana klausītājiem, lai nebūtu tik garlaicīg,i sagaidot jaunu albumu."

EP meklejams grupas oficialājā mājaslapā bezmaksas lejupielādei: http://www.preternatural.lv vai grupas myspace vietnē:
http://www.myspace.com/preternaturalofficial

Video:
(http://www.youtube.com/watch?v=0i6i3jPYAtM)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV