Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Šo svētdien Ozolkalnā notiks mūziķu ziemas sporta spēles

Jānis Penka, 10.03.2010. 18:38

Svētdien, 14.martā Ozolkalna trasē Cēsīs notiks “Platforma.lv” mūziķu ziemas sporta spēles “Ozolkalns 2010”. Kopā ar mūziķiem startēs arī Zelta Zivtiņas komanda.
Šo svētdien Ozolkalnā notiks mūziķu ziemas sporta spēles

Sporta spēles notiks 29.janvārī paredzētā pasākuma vietā, kas tika atcelts lielā sala dēļ.

Pasākumā mūziķi varēs sacensties tādās disciplīnās kā milzu nobrauciens, mini sniega dēļu kross, ragaviņu nobrauciens, kalnu biatlona stafete un Ozolkalna ziemas daudzcīņas stafete.

Mūziķus un pārējos dalībniekus sacensību disciplīnām sagatavos vairākkārtējais Latvijas čempions Renārs Doršs kopā ar pārējiem Ozolkalna instruktoriem.

Plānots, ka sporta spēlēs piedalīsies ap 30 mūziķu, kas sadarbojas ar “Platforma.lv” un Latvijas Mūzikas kanālu. Savu dalību jau apstiprinājuši Kārlis Lācis, Lady’s Sweet, Tā Tā Tā, Gain Fast, Otra Puse, Putnu Balle, Mārtiņš Linde, Markus Riva, Liene Zostiņa, Ella un Kristians Korns.

Sacensībās piedalīsies arī Zelta Zivtiņas komanda, kuru pārstāvēs populārā seriāla varoņi. Paredzēts, ka startēs arī masu mediju komanda.

“Visi mūzikas un ziemas sporta cienītāji aicināti klātienē atbalstīt pašmāju mūziķus!” stāsta pasākuma organizatore Agnese Cimuška, “Platforma.lv”.

Šis būs pirmais ziemas sporta pasākums, ko “Platforma.lv” rīko Latvijas mūziķiem. Līdz šim vairakkārt organizētas mūziķu golfa un orientēšanās sacensības.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV