Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jūrmalas teātrī notiks grupas "Dzelzs vilks" koncerts

Ģirts Alsters, 15.03.2010. 08:57

Jūrmalas teātrī 19.martā plkst. 18:00 notiks kolektīvā ūjināšana kopā ar grupu "Dzelzs vilks" "Dzelzs vilka teātrī".
Jūrmalas teātrī notiks grupas "Dzelzs vilks" koncerts

Koncerts divās daļās. Pirmajā daļā dzirdēsiet dziesmas no tautas mūzikas albumiem un "Dzelzs vilka teātra", otrajā - visiem labi zināmos hītus akustiskajā versijā.

Latviešu rokgrupa "Dzelzs vilks" nav mērķtiecīgi iestrēgusi kādas muzikālās darbības trasē, pa kuru traucas, kamēr vien inerce dzen uz priekšu, līdz saļimst no kritiķu un klausītāju, kā arī pašu apnikuma un bezspēka. Nekas no notikušā nav arī rūpīgi izdomāts un izrēķināts, jo nereti vislabākos risinājumus piedāvā nejauši gadījumi un ļaušanās tiem.

"Dzelzs vilks" priecēs ar visdažādākajām dziesmām, lai apmierinātu ikviena ballītes apmeklētāja muzikālo gaumi. Koncertā varēs dzirdēt grupas un publikas iemīļotākās dziesmas, noteikti skanēs arī dziesmas ar tautas tekstiem un sagaidāma kolektīva ūjināšana niknos vilkos! Garlaicīgi nebūs ne jauniem, ne veciem. Mākslinieku uzstāšanās būs pielādēta ar rokenrola enerģiju no grupas CD "Dzelzs vilka teātris". Šis albums ir ieguvis koncertversiju un adaptēts spēlēšanai teātros, ballītēs un klubos.

Juris Kaukulis par "Dzelzs vilka teātri": "Pēc visa, kas labi daudz ir bijis ar "Dzelzs Vilku", ir uzslāņojusies pamatīga kārta dzīves, sajūtu un mūzikas. Tad tu mēģini aizkārpīties līdz tam, ko patiešām jūti, un reizēm paliek bail izteikt to, ko domā... Kad nobīsties no sevis, tu to pārvērt un sāc spēlēties, apspēlēt... Tas ir mūsu teātris - četru vīriešu spēlītes ar visu, kas kurbulē mūsu dzīvi. Pagājušajā gadā Dailes teātrī mūs iekustināja izrāde "Tas trakais, trakais Harijs", bet gada laikā albums izvērtās par ko vairāk nekā tikai "dziesmas no izrādes".

Juris Kaukulis par "Uijā uijā nikni vilki": "Mēs laidām ārā no sevis to pelēko zvēru, kas sēž mūsu sirdīs, prātos un pirkstu galos... Īpaši pavasarī tas tā vien raujas uz āru... Mēs to noķērām uz skaņu celiņiem studijā... Jutām, kā tas runā ar mums pirmatnējā valodā-noslēpumainās, senatnīgās tautasdziesmu četrrindes sakausējas ar "Dzelzs Vilka" rokenrolu, ģenerējoties nevaldāmā rituālā un auglības dejā."

Ja gribi redzēt kā grupas Dzelzs vilks mākslinieki ieūjina Jūrmalas teātri, tad tieši Tev jābūt 19.martā, plkst. 18:00 Jūrmalas teātrī.. Nāc un izbaudi to pats!

Ieeja Ls 3,-. Mazie klausītāji līdz 5 gadu vecumam aicināti apmeklēt koncertu bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV