Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

„Zuarrgss un Livingstoni” sniegs akustisku koncertu klubā “Artelis”

Laura Regzdiņa, 16.03.2010. 14:41

Livingstons pēc divu gadu klusbūtības skanēs jaunā projektā, kurš nāk ar jaunu dziesmu „Domās Dzīve Top”. Šoreiz akustiskajā un liriskajā projektā “Zuarrgss un Livingstoni”. Projekta koncerts gaidāms 25. martā plkst. 19:00 klubā “Artelis – gandrīz teātris”.
„Zuarrgss un Livingstoni” sniegs akustisku koncertu klubā “Artelis”

Dziesma ir par mūsu pašu varēšanu sevi vai nu celt no pelniem vai par pelniem pārvērst, iecelt saulītē vai būt nedzīvā omā; par mums, kas veido mūs pašus. Par to, kādus sapņus sējam, tādu dzīvi pļaujam un sapņi neizbēgami notiek – vai nu kā vēlamies, vai arī, ja tie pilni baiļu vai dusmu, tad šķībi un greizi! Neticami vienkārša formula, kurai bieži vien ir visnotaļ grūti izpatikt dzīvē – jebšu skaistie sapņi pieprasa mainīties un saņemties!

Šis projekts eksperimentē ar mūzikas skaņu, orientējoties pārsvarā uz augstā reģistra skaņām. Tas ir mēģinājums spēlēt mūziku ar skanējumu, kas var rosināt klausītājus uz gaišu apceri.

25.martā Rīgā, „Artelī” būs akustiskais “Zuarrgss un Livingstoni” koncerts „Ar mums notiekam mēs paši”. Šis ir pirmais Livingstona koncerts tā pastāvēšanas laikā. Koncertā būs gan Livingstona, gan arī jaunā projekta dziesmas akustiskā un liriskā skanējumā.

Vairāk informācijas par koncertu http://www.artelis.lv/calendar

Ieeja no 3 Ls - 5 Ls. Biļetes: www.bilesuparadize.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV