Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Noskaidroti labākie Latvijas jaunie izpildītāji

Sandis Mohovikovs, 23.03.2010. 08:58 | komentāri (5)

20.martā visas dienas garumā Rīgas Stradiņa universitātes Aulā norisinājās Jauno izpildītāju konkurss "Nāc sadziedāt", kurā piedalījās vairāk kā 120 jaunie dziedātāji no visas Latvijas.
Noskaidroti labākie Latvijas jaunie izpildītāji

Galerijas:

Konkursanti pārstāvēja visus Latvijas reģionus, muzicēja bērni un jaunieši no Ventspils, Liepājas, Daugavpils, Ludzas, Valmieras, Jelgavas, Ogres, Balviem, Valkas un daudzām citām Latvijas pilsētām.

Konkursa fināla koncertā, kurš notika 20.martā plkst.16.00 iekļuva tikai 30 labākie dalībnieki. Jaunos, talantīgos dziedātājus vērtēja profesionāla žūrija - Liene Bronuša, Kārlis Būmeisters, Vineta Elksne, Ints Teterovskis un Elizabete Zagorska.

Fināla koncertu vadīja dziedātājs Normunds Rutulis.

Fināla koncertā uz vienas skatuves ar jaunajiem māksliniekiem uzstājās arī konkursa goda viesi - Ginta Ēķe, Ieva Sutugova, tautas deju ansamblis "Zelta sietiņš" un dziedātāja Kristīna Zaharova, visi tika sveikti ar lielām ovācijām!

Liels prieks un pārsteigums par to, ka konkursu apmeklēja arī skatītāji no kaimiņvalstīm.

Dalībniekiem konkurence bija ļoti spraiga, taču visaugstāko meistarību no visiem dalībniekiem parādīja Beatrise Heislere no Rīgas, kas ieguva galveno balvu ceļojumu četrām personām!

Visi konkursa laureāti dosies pilnībā apmaksātā braucienā ar prāmi uz Stokholmu vēl balvās konkursanti saņēma ziedus, diplomus un dāvanu kartes no konkursa atbalstītājiem, trīs labākie, kas parādīja visaugstāko meistarību un muzikalitāti tiek aicināti piedalīties krāšņā un iespaidīgā vasaras koncertu sērijā kopā ar populāriem māksliniekiem pa Latvijas pilsētām, sniedzot vairāk kā 20 koncertus visā vasaras garumā!

Atbalstītāji: Rīgas Stradiņa universitāte, "Arbo dizains un druka", pilsētas galerija "Valleta", "Davide", "Cēsu Dizaina Centrs", Sound Division Studios, Unastyle, Ziedu salons EE, Studentnet.lv, Draugiem.lv, Kasnotiek.lv, Easyget.lv, Tvnet.lv, Notikumi.lv, Latviešu Radio, fotogrāfs - Mārcis Baltskars.

Foto: Valters Preimanis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV