Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aicina pieteikties dalībai 7.Starptautiskajā jauniešu koru festivālā

Līga Tarbuna, 24.03.2010. 09:40

9. un 10.aprīlī Valmierā notiks 7.Starptautiskais jauniešu koru festivāls-konkurss. Līdzīgi kā iepriekšējā gadā, arī šogad festivāls ilgs divas dienas. Pirmajā dienā norisināsies koru konkurss, kurā festivāla dalībnieki sacentīsies par skanīgākā kora titulu, savukārt otrajā festivāla dienā Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā notiks garīgās mūzikas koncerts.
Aicina pieteikties dalībai 7.Starptautiskajā jauniešu koru festivālā

Valmieras Valsts ģimnāzijas jauniešu kora „Bonus” diriģents Imants Točs informē, ka šogad konkursā katrs kolektīvs izpildīs trīs dziesmas a capella. Konkursa dalībnieku sniegumu vērtēs profesionāla žūrija, pievēršot uzmanību izpildījuma kvalitātei, mākslinieciskajam sniegumam un skatuves tēlam. Jauniešu kori aicināti pieteikt dalību festivālā līdz šā gada 15.martam. Dalības maksa: Ls 30,- no kolektīva (naktsmītnes nodrošinās pasākuma organizatori).

Ar koru festivāla nolikumu elektroniski var iepazīties Valmieras Valsts ģimnāzijas mājas lapā www.vvg.edu.lv sadaļā „Koru festivāls”.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā par skanīgāko kori festivāla žūrija atzina Valmieras Kultūras centra jauniešu kori „Konsonanse” (diriģents Imants Točs), laureātu vidū ierindojot arī Siguldas Valsts ģimnāzijas jauniešu kori „Atvars” (diriģents Jānis Baltiņš) un Āgenskalna Valsts ģimnāzijas jauniešu kori „Mūžīgais strauts” (diriģente Marija Brazovska).

7.Starptautisko jauniešu koru festivālu organizē Valmieras Valsts ģimnāzija un jauniešu koris „Bonus” sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV