Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Coldflame" - „Starp tevi un mani” (2008)

Evita Hofmane, 26.03.2010. 10:41 | komentāri (2)

Latviešu gotiskā roka grupas „Coldflame” otrais albums „Starp tevi un mani”, kas iznācis 2008. gadā, ir profesionāli izpildīta kvalitatīva mūzika, kas uzrunā no pirmās dziesmas kā muzikāli, tā emocionāli. Lielisks vokālistes sniegums, ko īpaši baudāmu padara fakts, ka teksti ir latviešu valodā un  ir viegli uztverami. Diezgan ātri rodas tendence dziedāt līdzi.
"Coldflame" - „Starp tevi un mani” (2008)

Pretstati aukstums un karstums, kas ietverti grupas nosaukumā, asociatīvi un precīzi raksturo arī „Coldflame” lirisko pusi. Jūtu kvēle, spraigums, varbūtības, cerības, vēl dzīvi sapņi un tas, kas paliek no tā visa realitātes destruktīvā spēka ietekmē, izdedži, vilšanās.

Tematiski īpaši rekomendējams mīlas ciešanu un personīgu kolīziju pārņemtās personām. Taču albums nerada smagus nosēdumus dvēselē un pieļauj pasaules iespējamību arī pēc tā vairākkārtējas noklausīšanās.

Turklāt nav nekādu iemeslu, lai grupas radītās kompozīcijas neizpelnītos atzinību visdažādākā gadagājuma klausītāju vidū, kas ir spējīgi dziļi just un pārdzīvot.

Mūzika, kurai notici no pirmās dziesmas.

http://www.coldflame.times.lv/
http://www.draugiem.lv/2593

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV