Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Radiostaciju dziesmu rotācijās nonāk LNT šova „O!Kartes Akadēmija” tituldziesma „Krāsaini sapņi”

Ingūna Sermole, 29.03.2010. 15:53 | komentāri (2)

Par godu LNT muzikālajam šovam „O!Kartes Akadēmija” žūrijas pārstāvis Guntars Račs un Ainārs Virga ir nodevuši šova dalībniekiem savu jauno, agrāk nekur nepublicēto dziesmu „Krāsaini sapņi”. Ar šo dziesmu katru svētdienu tiek atklāts šova „O!Kartes Akadēmija” lielais koncerts! Pagājušās nedēļas beigās, svētdien 28. martā, notika dziesmas pirmatskaņojums radio SWH ēterā. Savukārt, ar šīs nedēļas sākumu, muzikālā šova „O!Kartes Akadēmija” tituldziesma tiek nodota arī citām radio stacijām, lai to iekļautu ikdienas dziesmu rotācijā.
Radiostaciju dziesmu rotācijās nonāk LNT šova „O!Kartes Akadēmija” tituldziesma „Krāsaini sapņi”

„Krāsaini sapņi” ir dziesma kurā ir iedzīvināti visu šova „O!Kartes Akadēmija” dalībnieku kvēlākie sapņi un ļauj ik vienam noticēt, ka turoties pie sava sapņa un tam patiesi ticot, to ir iespējams sasniegt un piepildīt!

Šodien, 29. martā, pulksten 19:15 raidījuma „Tautas balss” ietvaros tiks prezentēta arī dziesmas „Krāsaini sapņi” video versija. Pēc tam to būs iespējams redzēt arī Latvijas Mūzikas kanālā.

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV