Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Radio raidījums „Latviešu klubu mūzikas stunda„ viena gadu atzīmēs Liepājā

Raivis Šulcs, 30.03.2010. 12:45

Sākoties Lieldienu brīvdienām, ceturtdien, 1.aprīlī Liepājā, klubā BIG7 notiks „Latviešu Klubu Mūzikas Ballīte” . Ballītes  īpašie viesi būs latviešu  deju mūzikas galvenie „bīdītāji ’’ DJ Roberts Lejasmeijers un DJ Reverss.  
Radio raidījums „Latviešu klubu mūzikas stunda„ viena gadu atzīmēs Liepājā

Roberts Lejasmeijers ir Latvijā labi zināms  DJ un producents , hitu "Ziemeļmeita", "Pēc lietus" un citu populāru remiksu autors. 2008.gada jūnijā izlaidis savu pirmo remiksu albumu “Restaurācija” . Tieši pateicoties R.Lejasmeijera remiksiem, daudzi agrākie latviešu hiti ieguvuši otro elpu un atkal iekarojuši Latvijas radiostacijas un deju grīdas. 2010. gadā Roberts Lejasmeijers pievēršas jaunradei un sadarbībā ar dziedātāju Candy ieraksta dziesmu „Rīts ir tālu vēl„. Bez tam R.Lejasmeijers  ir Latviešu Radio programmu direktors un vairāku  European Hit Radio raidījumu vadītājs.

Dj Reverss ir Latviešu Radio raidījuma "Latviešu Klubu Mūzikas Stunda" vadītājs. Pazīstamā hita "Es Tevi Meklēju" līdzautors un producents. Šobrīd aktīvi gatavojas jauna singla „Lejā” izdošanai, kurš tapis sadarbībā ar Oskaru Mustermani no grupas AK69.

1. aprīļa ballītē savu 50.raidījumu un viena gada pastāvēšanu atzīmēs radio raidījums "Latviešu Klubu Mūzikas Stunda". Tam par godu pirmajiem 50 apmeklētajiem pienāksies  bezmaksa šampanieša glāzes. Kā arī notiks īpašs latviešu dziesmu akapellu šovs, klubu himnu šovs un citi pārsteigumi.

Klubu hītus dzīvajā izpildīs Oskars Mustermanis no grupas AK 69. Pasākuma noslēdzošā daļa kopā  ar Trance mūzikas DJu un producentu LoWe.

Par godu joku dienai un Lieldienu brīvdienām notiks  1. aprīļa OLIŅPIĀDE kopā ar Raivii.

Pasākuma sākums plkst.22.00 – rītam .

Pirmajiem 100 apmeklētajiem ieeja 1 LS ,nākamajiem 1.50 un 2LS .

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV