Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jau rīt Liepājā koncertēs Atis Auzāns un Oranžais koris

Madara Pūķe, 31.03.2010. 11:21

Ar koncertu 1.aprīlī plkst.19.00 Liepājas latviešu biedrības namā savu Latvijas koncertturneju turpina pagājušās sezonas TV3 šova "Koru karu" laureāti - Ata Auzāna vadītais Oranžais koris. Kora jaunajā programmā, kam dots nosaukums "Atver acis" iekļauti četrpadsmit jauni skaņdarbi - dažādu populāru izpildītāju dziesmas latviešu, krievu un angļu valodā: Raimonda Paula “Undīne", Imanta Kalniņa dziesmas “Četri balti krekli", Intara Busuļa dziedātā “Gonki", skaņdarbs “The Show Must go On" no grupas “Queen" repertuāra, grupas “Garbage" dziesma “The World is Not Enough", "Shape of my heart" (no dziedātāja Stinga repertuāra) u.c.

Koncertā būs dzirdama arī A.Auzāna dziesma "Atver acis", kas skan vairāku Latvijas radiostaciju repertuārā, kā arī radiosingls "Rūķis", ko plašāka publika pirmoreiz varēja novērtēt pagājušā gada nogalē.

Koncertā skanēs arī dziesmas no “Koru karu" pirmās sezonas repertuāra zelta fonda ("Rock ‘n’ roll is King", "Belle of Belfast City", "Kur gaismeņa" u.c.) un, protams, Ata Auzāna un Ivetas Priedes dziesma "Ar tavu vārdu", kas "Latvijas Radio 2" rīkotajā gadskārtējā "SEB Muzikālās bankas" finālšovā Ventspils Olimpiskajā centrā ierindojās aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu pirmajā piecniekā.

Jāpiebilst, ka Atis Auzāns un Oranžais koris savas jaunās programmas “Atver acis" ietvaros jau koncertējuši vairākās Latvijas pilsētās - Madonā, Cesvainē, Cēsīs, Siguldā u.c. Ar lieliem panākumiem tika aizvadīts Oranžā kora un draugu lielkoncerts Rīgā, Ķīpsalas hallē.

Līdz šim saņemtās skatītāju sirsnīgās ovācijas apliecina, ka skatītāji arvien novērtē patiesumu, vienkāršību un sirsnību, ko sniedz Atis Auzāns un viņa vadītais koris.

Skolēniem, studentiem un pensionāriem atlaides!

Biļetes iepriekšpārdošanā Liepājas latviešu biedrības nama kasē, tālr. 634 23829

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV