Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Ekskluzīva iespēja apmeklēt grupas "The Black Eyed Peas" koncertu Prāgā

Aivars Līpenītis, 31.03.2010. 13:53

Tikai dažiem desmitiem gribētāju ir iespēja nokļūt hip-hop izpildītāju no Losandželosas The Black Eyed Peas koncertā Čehijas galvaspilsētā Prāgā. Tirdzniecībā ierobežotu laiku pieejami daži desmiti vietu.
Ekskluzīva iespēja apmeklēt grupas "The Black Eyed Peas" koncertu Prāgā

Aģentūra magicFIB, kas organizējusi fanu reisu uz popmūzikas karalienes Madonnas koncertu Tallinā, kā arī maija beigās uz Varšavu vedīs smagā rokenrola leģendas AC/DC koncerta apmeklētājus, izsludinājusi amerikāņu grupas The Black Eyed Peas fanu reisu un aicina nekavēties, tā kā vietu skaits ir pavisam mazs, bez papildreisa iespējām.

The Black Eyed Peas fanu reiss, tāpat kā citi aģentūras organizētie fanu reisi, izklaides pasākuma veidā pašmāju mūziķu atraktīvas un muzikālas programmas pavadībā koncerta vietā un pēc tam atpakaļ mājās nogādās īstenus grupas fanus, ceļā piedāvājot uzkodas un dzērienus gandrīz neierobežotā daudzumā. Šajā fanu reisā – „Battery” enerģijas dzēriens”, „Ego” čipsi un „Tuborg” alus. Fanu reisu vadīs šobrīd viena no aktuālākajām latviešu grupām – Musiqq.

The Black Eyed Peas Eiropas koncertu turneja ir gandrīz pilnībā izpārdota, fanu reisa organizatoram izdevies vienoties par pēdējo stāvvietu Prāgas arēnā O2 rezervāciju. Grupas apskaužamo popularitāti visā pasaulē garantē gandrīz katra dalībnieka atpazīstamība individuāli, kā arī grupas kopīgie sasniegumi. The Black Eyed Peas dalībniece Fergie dažus gadus veidoja samērā veiksmīgu solo karjeru, savukārt instrumentālists Will.I.Am ir citu pasaules līmeņa zvaigžņu pieprasīts mūzikas producents. Pērn izdotais grupas 5. studijas albums, veidots electro-pop stilā, īsā brīdī ieņēma 1. vietas visas pasaules mūzikas aptaujās, un joprojām singli no šī albuma atrodas pašās augstākajās vietās topos.

The Black Eyed Peas fanu reisa autobuss ceļu no Rīgas uzsāks šī gada 15. maijā, 16. maijā agrā pēcpusdienā sasniedzot koncerta norises vietu, lai jau īsi pēc pusnakts dotos mājup. Biļetes (komplekts – fanu reiss kopā ar koncerta biļeti) pieejamas Biļešu Servisa kasēs un internetā, papildus informāciju par fanu reisu var jautāt, rakstot uz e-pastu fans@fanureiss.lv un mājas lapā www.fanureiss.lv. 

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV