Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Cēsīs notiks mazo vokālistu konkurss „Cēsu Cālis 2010”

Daiga Janševska, 06.04.2010. 12:16

Kā jau ierasts, pavasarī, Cēsis pieskandinās mazie vokālisti konkursā „Cēsu Cālis”, šogad tas notiks 10.aprīlī plkst.12.00 Cēsu 2.pamatskolā (Gaujas iela 45).

Šogad konkursā savu dalību pieteikuši 20 cāļi no Priekuļu, Cēsu un Pārgaujas novadiem.

Mazo vokālistu konkursa mērķis ir veicināt pirmsskolas vecuma bērnu muzikālās spējas un parādīt savus talantus radošajā pašizteiksmē. Pasākuma organizatori informē, ka šogad konkursa dalības maksa nebūs. Kā patīkams pārsteigums būs mazo cāļu žūrija, kuras sastāvu veidos Cēsu Baltā kora dalībnieki.

Pasākumu organizē mūzikas pedagoģe Ina Aizgale sadarbībā ar Cēsu Kultūras un Tūrisma centru. Šogad mazos vokālistus savā aizbildniecībā paņēmis un finansiālu atbalstu sniedz uzņēmējs Dzintars Berkolds  - firma "JDSM".

Šis ir rosīgs laiks mazajiem cāļiem un satraukumu pilns solistu pedagogiem un ģimenēm. Veiksmīgu un radošu darbu gatavojot mazos cālēnus konkursam!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV