Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

LTV piedāvā unikālu iespēju kļūt par starptautiskā Eirovīzijas konkursa dalībniekiem

Ieviņa Ancena, 07.04.2010. 10:03

Mazāk nekā divi mēneši mūs šķir no Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa, kurā Latviju pārstāvēs AISHA ar Jāņa Lūsēna dziesmu ar Guntara Rača vārdiem „What For?”.

„Šīgada konkursa organizētāja - Norvēģijas sabiedriskā televīzija - necentīsies pārspēt rekordus par lielāko skatuves izmēru, lielākajiem ekrāniem vai visu laiku dārgāko šovu. Jo šīgada konkursa mērķis – draudzīgums, ģimeniskums un oriģinalitāte, kas konkursa norisi noteikti darīs interesantu ne tikai tā dalībniekiem vai koncerta apmeklētājiem, bet pirmkārt jau 100 miljonu plašajai televīzijas skatītāju auditorijai, kuras iesaistīšana šovā izvēlēta kā trāpīgākais un atbilstošākais veids, lai visi konkursu gaidītu strauji pukstošu sirdi,” stāsta Eirovīzijas nacionālās atlases projekta vadītāja Iveta Lepeško. 

Tieši tāpēc jau otrdien, 20. aprīlī, Latvijā ieradīsies Norvēģijas TV filmēšanas grupa, lai realizētu divus konkrētus uzdevumus. 

„Pirmkārt, tiks filmēta epizode, kur AISHAS fani pauž atbalstu savas valsts pārstāvei. Šīs epizodes filmēšanā Latvijas Televīzija plāno iesaistīt AISHAS fanus, bet otra uzdevuma īstenošanā lūgsim iesaistīties visus skatītājus Latvijā! Proti, Norvēģijas TV vēlas sameklēt tipisku Latvijas ģimeni, kurai Eirovīzijas skatīšanās kļuvusi par ikgadēju tradīciju, un kura, skatoties konkursu, savas valsts pārstāvim jūt līdzi no sirds - dzied un dejo, tur īkšķus, tātad, visdažādākajos veidos iesaistās procesā,” atklāj I. Lepeško. 

Tāpēc Latvijas Televīzija izsludina pieteikšanos simboliskai akcijai, kurā ikviena ģimene var pretendēt uz unikālu iespēju – kļūt par simbolisku Latvijas vēstnieku šīgada Eirovīzijā! Piedalieties konkursā, un, iespējams, tieši jūs tiksiet iemūžināti sižetā, ko redzēs daudzmiljonu auditorija! 

Konkursa nosacījumi:

1. Jūsu ģimenes portretu var veidot visas paaudzes: mamma, tētis, bērni, vectētiņš, vecmāmiņa, ģimenes draugi, kā arī ģimenes mīluļi - suns, kaķis, trusis un pat, iespējams, zivtiņas akvārijā! 

2. Eirovīzijas dziesmu konkursa skatīšanās Jums nozīmē ģimenes kopābūšanas svētkus vai draugu pulcēšanos, turklāt konkursa skatīšanās laikā nevairāties ne dziedāt, ne dejot, ne arī kā citādi paust atbalstu konkursa dalībniekiem - turēt īkšķus par savējiem, ļauties īstai fanošanai un labu panākumu gadījumā lēkāt pa dīvānu...

3. Jūs dzīvojat Rīgā vai kādā no Rīgas mikrorajoniem, un jūsu rīcībā ir gana plašas telpas, lai pietiktu vietas augšminētajai kaismīgai fanošanai par Eirovīziju.

4. Otrdien, 20. aprīlī, no plkst. 12:00 līdz 18:00 esat gatavi ziedot laiku, lai savās mājās to visu demonstrētu Norvēģijas TV filmēšanas grupai.

Godātais skatītāj! 

Ja šie konkursa nosacījumi Jums ir pieņemami, līdz piektdienai, 16. aprīlim, uz e-pastu eirovizija@ltv.lv sūtiet savu pieteikuma vēstuli ar nelielu aprakstu par sevi un to, kādas ir Jūsu ģimenes tradīcijas, skatoties Eirovīzijas dziesmu konkursu. Pievienojiet aprakstam arī savu ģimenes foto un, protams, savu tālruņa numuru, lai ar Jums varētu sazināties!  

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV