Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sākusies pieteikšanās Latvijas Universitātes jauno mūzikas grupu konkursam

Latvijas Universitātes Preses centrs, 07.04.2010. 15:50

Līdz 2010.gada 27.aprīlim iespējams pieteikties Latvijas Universitātes jauno mūzikas grupu konkursam. Tajā drīkst piedalīties grupas, kurās vismaz viens dalībnieks ir Latvijas Universitātes students un kuras nav noslēgušas līgumus ar mūzikas ierakstu kompānijām un nav izdevušas oficiālus albumus.

Lai piedalītos konkursā, mūziķiem līdz 27.aprīlim Latvijas Universitātes (LU) Sabiedrisko attiecību departamentā (Raiņa bulv. 19, 127.telpā) jāiesniedz vai jānosūta pa pastu (ar norādi – LU Preses centram (Raiņa bulv. 19, 127.telpā)) aizpildīta konkursa pieteikuma veidlapa un audio ieraksts CD formātā ar 3 oriģināldziesmām 

Konkurss notiek divās kārtās. Līdz 2010.gada 30.aprīlim tiks paziņoti iesūtīto skaņu ierakstu konkursa pirmās kārtas uzvarētāji (seši labākie), kas iegūs tiesības 8.maijā uzstāties klubā NABAKLAB (Z.A.Meirovica bulv. 12, Rīgā). Vērtēšanas kritēriji – izpildījuma, ideju novitāte un oriģinalitāte, instrumentu spēles prasme, skatuves tēls utt. 

Rezultātu paziņošana notiks 21.maijā no plkst. 22.00 līdz 22.30. Žūrija noteiks trīs labākās grupas, piešķirot pirmo, otro un trešo vietu. 

Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems atzinības rakstus un balvas, pirmās vietas ieguvējam papildus tiks piešķirts ieraksta laiks studijā (30 stundas) un iespēja uzstāties LU jauno studentu svētkos „Aristotelis 2010“ š.g. 5.septembrī.

Konkursu organizē LU Studentu padome sadarbībā ar LU Preses centru un radio NABA (93,1 FM). 

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodama LU portālā www.lu.lv/jmk

 

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV