Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klubā "Melnā Piektdiena" notiks sarīkojums “Shocking Asia”

Melnā Piektdiena, 08.04.2010. 14:29

25. aprīlī klubā "Melnā Piektdiena" notiks sarīkojums “Shocking Asia”, kas veltīts ķīniešu un japāņu kultūrai. Uz ekrāna redzēsiet video, kas saistīti ar kultūras mantojumu, leģendām un sāgām. Mūzikas formāts -  no klasiskās folkloras motīviem uz mūsdienu tēmām Ķīnas un Japānas mūzikā. Bārā būs pieejami ķīniešu plūmju vīni, kā arī leģendārāis japāņu degvīns - sakē. Unikāla iespēja ienirt savādajā un šokējošajā Āzijas kultūras pasaulē.
Klubā "Melnā Piektdiena" notiks sarīkojums “Shocking Asia”

Koncertā uzstāsies:

GOTHIKA [JP] IndustrialEBMElectro

www.myspace.com/gothikatokyo

Glamūri krāšņš duets no Japānas. Pasaulē pazīstams ar senās Japānas kultūrai raksturīgo etniski teatrālo uzvedumu saspēli ar mūsdienu ‘New Wave / industrial & Elektro-goth’ mūziku. Savos priekšnesumos mūziķi mēdz pārģērbties dažādos japāņu kimono un atbilstoši dziesmu noskaņai un tēmai tiek lietoti arī seni aristokrātiski aksesuāri un rotas. Grupas ‘GOTHIKA’ sacerētajā un uz skatuves pašu spēlētajā mūzikā dominē mūsdienu elektronisko skaņu un ritmu daudzveidība, kas uzburta ar sintezatora un citu instrumentu starpniecību, kas nebūt neierobežo viņu priekšnesuma baudāmību, bet gan izvērš to brīvības plašumos. Grupas dziedātājs un tekstu autors, vārdos un teatrālajās etīdēs, izsaka un izrāda dažādas seksuālas un izvirtīgas epizodes, kas rodas cilvēka slimīgajā iztēlē. Turklāt, šī priekšnesuma muzikālais pavadījums nemēdz atstāt vienaldzīgus arī tos, kam patīk dejot.

WHORE Glamourama [LV] ElectroVisualRock

www.myspace.com/whoreglamourama

Ar ironiju dziesmu autora lirikā, un skatu uz cilvēku, kas spēj novērtēt aizliegtās baudas ar dekadentisku atmiņu pretstatīšanu sociālajam tabu. WG mūzikas pamatā ir klasiskā hārdroka elementi ar dinamisku un enerģisku electro skanējumu. 

Pašlaik grupa strādā pie sava jaunā albūma izdošanas. Iedvesma tiek ņemta kā no senām pasaules tradicijām, tā arī no senās pasaules vēstures. Iedvesma no ķīniešu senlaiku dzejas jeb poēzijas, tradīcijām, folkloras un ticības. Teatralizētas uzstāšanās laikā varoņi parādās dažādos laikmetos, dažadās pasaules malās, katrs ar savu dvēseles stāstu. Maksimāla teatralizācija, krāšņi, laikmetam un stāstiem atbilstoši tērpi un video pavadījums, kurš dod vēl dziļāku atmosfēras izjūtu. Tā var būt viduslaiku feodālā Eiropa, bagāta ar vareniem monarhiem, asiņainiem kariem un inkvizīcijas liesmām, vai arī Ķīnas laiki, kuros valdīja varenās Minj dinastijas ģimene, kura peldejās greznībā, varenībā un slepenās sazverestībās…

20:00 - DJ`s + VJ`s

21:00 - WHORE Glamourama [LV]

21:50 - DJ`s + VJ`s

22:10 - GOTHIKA [JP]

23:20 - DJ`s + VJ`s

Klubs atvērts no plkst.  20:00

Uzstāšanās – plkst. 21:00

Ieeja: Ls 3,50


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV