Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Klubā "Depo" uzstāsies Francijas grupa "Sliver"

Depo, 13.04.2010. 13:53

Piektdien, 16.aprīlī klubā "DEPO" kopā ar vietējām grupām In the Box, Cacophonics, Backstab, Defected uzstāsies Francijas grupa Sliver.
Klubā "Depo" uzstāsies Francijas grupa "Sliver"

Sliver pastāv jau ilgāk kā desmit gadus, nospēlējusi vairāk kā 200 koncertus visapkārt Eiropai, biežāk savā dzimtenē, kā arī tuvumā esošajās Beļģijā, Luksemburgā, Vācijā, bet ir būts arī tālākās vietās, DEPO grupa viesosies 2.reizi. Pašu spēkiem puiši izdevuši vairākus albumus, līdz tika parakstīts līgums ar Beļģijas izdevniecību We are liars records, kuras paspārnē 2007.gadā tika izdots mazais albums Kamikaze, no kura viena dziesma tika iekļauta arī tradicionālajā žurnālā Rock Sound izlasē. 2009. gadā jau ar izdevniecības Winged skull records (grupu dEFDUMp, Versus You un daudzu citu mājvietas) gādību tika izdots albums Music is a Weapon.

Grupā spēlē četri puiši, blakus ģitārām un bungām tiek izmantoti arī taustiņi, sampleri. Grupa savu mūziku raksturo kā hārdkoru, salīdzinājumam piesaucot tādas grupas kā At the drive-in, Refused un hellisforheroes (ar pēdējām divām tai ir bijusi sadarbība). Tomēr, jāatzīst, ka, lai arī šeit ir smagas ģitāras, screamo vokāls, dziesmas ir gana muzikālas, un moderna jaunieša ausīm draudzīgas, līdz ar ko to varētu raksturot arī kā alternatīvo roku un salīdzināšanai piesaukt arī tādas meinstrīma radio un tv iecienītas grupas kā Paramore un Placebo.

Piektdien, 16.04.

SLIVER (Francija - emo/indie/hc)

http://www.myspace.com/slivering

http://ben517.club.fr/index.html

+ CACOPHONICS

http://www.myspace.com/cacophonics

http://draugiem.lv/cacophonics

In The Box

http://www.myspace.com/intheboxlatvia

http://draugiem.lv/inthebox

BACKSTAB

http://www.draugiem.lv/backstabband

DEFECTED

Ieeja bez maksas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV