Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klubā “DEPO” uzstāsies, iespējams, labākā Krievijas indie grupa “PUNK TV”

Depo, 15.04.2010. 11:17

Sestdien, 17. aprīlī,  klubā “DEPO” kopā ar dažām vietējām grupām un „karstāko” Ukrainas alternatīvo grupu Marakesh uzstāsies Krievijas indie grupa PUNK TV.
Klubā “DEPO” uzstāsies, iespējams, labākā Krievijas indie grupa “PUNK TV”

Nebūtu pārspīlēti teikts, ka Punk TV ir visvairāk ļaužu valodās nonākusī alternatīvā grupa Krievijā 2009. gadā. 

Savu darbību sākuši 2004. gadā Sibīrijā, trīs draugi un grupas dalībnieki pēc 2 gadiem nolēma pārcelt savu darbību uz Maskavu. Grupas diskogrāfijā ir 3 albumi – 2005. gadā izdotais debijas albums „Punk Tv”, tam 2007. gadā sekojošais „Music For The Broken Keys” un pagājušā gada sensācija „Loverdrive”. Punk TV iekarojusi Krievijas mūzikas preses mīlestību, kura nereti to dēvē par valsts labāko indie grupu. Grupas mūzika ir viegli uztverama, bet tajā pašā laikā dinamiska, ar komplicētu akordu struktūru, moderniem ģitāru rifiem un uzrunājošu vokālu. Tajā var saklausīt ietekmes no shoegaze un 80-to gadu New Wave. Savas darbības laikā kritiķi to salīdzinājuši ar tādām grupām kā My Bloody Valentine, Sonic Youth un New Order, dažviet tā saukta arī par Krievijas Chemical Brothers, no savas puses varam grupu pielīdzināt šobrīd tādām aktuālām elektriskajām grupām kā MGMT, Simian Mobile Disco, The Big Pinc.

Grupa ir biežs viesis prestižākajos Maskavas un Pēterburgas klubos, ir pierasts, ka grupa tiek aicināta spēlēt, kad koncertēt ierodas tādas slavenas grupas kā The Rapture, Happy Mondays, Ian Brown, citi. Punk Tv ir daudz koncertējusi uz ievērojamām Eiropas skatuvēm, tā ir uzstājusies Lielbritānijā, Vācijā, Nīderlandē, DEPO grupa viesosies jau 3. reizi. 

Grupas trešais, visskaļākais un tajā pašā laikā liriskākais albums Loverdrive izdots 2009. gada martā Maskavas izdevniecības Fusion records paspārnē. Albumā atradīsiet arī grupas hītu Kometa, kuru iedziedājis Šura no grupas B-2. Vairākas aptaujās albums atzīts par vienu no labākajiem 2009. gada Krievijas alternatīvās skatuves albumiem.

 

Sestdien, 17.04. Sākums 20.00

PUNK TV (Krievija – elektrisks indie)

http://www.myspace.com/punktvofficial 

http://ru.wikipedia.org/wiki/Punk_TV 

MARAKESH (Ukraina – alternative rock)

http://www.myspace.com/marakesh

http://marakesh-m.com/

VIDEO _ http://www.youtube.com/watch?v=f9253G7_Ct8 

http://www.youtube.com/watch?v=NYwrXU1NjCQ&feature=related 

+ CBEMA

http://www.draugiem.lv/svema 

THE SNIPS

http://myspace.com/bandthesnips

http://draugiem.lv/thesnips METROKILLS

http://myspace.com/metrokills

http://draugiem.lv/metrokills3dom 

TABEA THOREN

http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=48206 

http://www.myspace.com/tabeathoren

+ ARE FRIENDS ELECTRIC? – I.O. + guntis

Ieeja 2 Ls, 1 Ls ar flaijeri (drukā no www.klubsdepo.lv)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV