Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

TV3 populārā šova “Koru kari” abu sezonu uzvarētāji – Oranžais un Zaļais koris satiekas Dzintaru koncertzālē

Anete Kalniņa, 19.04.2010. 13:23

Kas notiek, ja oranžo krāsu sajauc ar zaļo? To ikvienam būs iespējams noskaidrot jau 6.jūnijā, kad, pēc daudzkārtējiem skatītāju lūgumiem, krāsainā un sirsnīgā koncertā uz Dzintaru koncertzāles skatuves satiksies abu TV3 sezonu šova KORU KARI uzvarētāji – Atis Auzāns un Daugavpils ORANŽAIS koris ar Ievu Kerēvicu un Madonas ZAĻO meža kori.
TV3 populārā šova “Koru kari” abu sezonu uzvarētāji – Oranžais un Zaļais koris satiekas Dzintaru koncertzālē

Daugavpils Oranžais koris tika izveidots 2008.gada vasaras nogalē, lai piedalītos TV3 veidotajā šovā Koru Kari, kurā  tika atzīts par draudzīgāko, emocionālāko un enerģētiskāko kori, kā arī kļuva par šova uzvarētājiem.

Ieva Kerēvica un Madonas Zaļais Meža koris 2009.gada rudenī ar 43 tūkstošiem skatītāju balsu uzvarēja TV3 šovā "Koru kari 2", kura laikā tika atzīts ne tikai par labāko, bet arī kaislīgāko kori.

Koncerta rīkotāji no kompānijas „Igo mūzikas menedžments” sola, ka skatītājiem jāgarlaikojas nebūs. Speciāli šim vērienīgajam draudzības duelim tiek gatavotas gan jaunas dziesmas, gan dejas, jo ORANŽĀ  kora menedžeris Jānis Auzāns jau paguvis piedalīties citā TV3 šovā - DEJO AR ZVAIGZNI, bet Ieva Kerēvica un viņas ZAĻAIS koris 2 nedēļas mācījušies deju kursos  Argentīnas tango. 

Koncertā, kurš solās būt krāsains ne tikai pārnestā, bet arī tiešā nozīmē,  piedalīsies arī viesi: Igo ar mūziķiem, dejotāja Zane Prokofjeva u.c.  

Sāc savu vasaru krāsaini! Sajauc oranžo ar zaļo Dzintaru koncertzālē 6.jūnijā.!  

Biļetes jau nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV