Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Andrejsalā norisināsies cīņa par jautrību

andrejsala.lv, 20.04.2010. 16:02

“Space:Garage” dodas savā jaunajā misijā. Klubs zem saukļa Fight for Fun jeb Cīņa par jautrību, kā vienmēr, parūpēsies par labāko muzikālo noformējumu pilsētā, apgūstot dažādas Rīgas lokācijas. Pirmā no šīm cīņām norisināsies piektdien, 23. aprīlī, Andrejsalas “Peldošajā darbnīcā”.
Andrejsalā norisināsies cīņa par jautrību

Pasākumā uzstāsies pašlaik aktuālais Berlīnes elektroniski akustiskās mūzikas trio LAN. Viņu jaunais albums CU, pēc pašu vārdiem, ir intīmi mistisks, katra dziesma ir kā veto tagadnei pozitīvas rītdienas vārdā. Viņuprāt, nesaskaņas ir mīlestības sastāvdaļa, savukārt nauda nozīmē jautrību un problēmas vienlaicīgi. Savas uzstāšanās reizēs un studijā puiši cenšas izdibināt smalko teritoriju starp lipīgu popmūziku un eksperimentālas elektronikas risinājumiem. Vienkāršāk sakot, tiks sagādāts baudījums ikvienam melomānam, un ballīte būs ritmu faniem.

Pirms LAN apmeklētājus iesildīs Cliche un Brain ar visu, kas liek ritmam iesprūst kaulos. Vakara gaitā uzstāsies arī Valdis no bāra Piens, Milkmagic kopā arPanorama, kā arī Jānis Jēkabsons, kas solās sniegt labāko no savām abām DJ personībām – gan kā Uppfade, gan kā Skābais Jānis. Par krāsainu un humoresku vizuālo baudījumu parūpēsies VJ Daavis.

Tikšanās vieta ir viena no eksotiskākajām Rīgas lokācijām – Andrejsalas Peldošā darbnīca (Andrejostas ielā 4): mūsu pirmais kosmosa kuģis. Nolaidīsimies un zvaigžņu vārtus vaļā vērsim 23. aprīļa pulksten 23.00. Sagaidīsim rītu saulainajā Andrejsalā!

Šis pasākums būs Rīgas Ekonomikas augstskolas rīkotās radošās darbnīcas rezultāts. Iesakām radošās darbnīcas apmeklēt visiem, kurus interesē kreativitāte biznesā. Ar iespaidīgo lektoru sarakstu varat iepazītiesSSE mājaslapā. http://www.sseriga.edu.lv/node/416

Ieejas maksa – Ls 4,00 (ar fff karti – Ls 2,00; 6 cilvēku grupām – Ls 15,00).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV