Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Klajā nāk „Gotan Project” jaunais albums „Tango 3.0”

Kaspars Jansons, 24.04.2010. 15:37

19. aprīlī, dienas gaismu ieraudzīja jaunais „Gotan Project” albums „Tango 3.0” , kuru grupa lieliski prezentēja Rīgā tūres koncertā 15.aprīlī.
Klajā nāk „Gotan Project” jaunais albums „Tango 3.0”

"Gotan Project" – tas ir argentīniešu tango skaistums, sapludināts ar mūsdienīgu skaņu un elektronisko mūziku. Tie rada savu mūziku gluži kā modelētāji vai bārmeņi, ar kuriem ir tik slavena to dzimtene. Izmantoti tiek tradicionālie tango mūzikas instrumenti: vijole, akordeons, ģitāra un pat ķemme. To visu sajaucot ar radiopārraižu fragmentiem, slavenu mūziķu solo partijām, hip hopu un citiem pasaulē iemīļotiem muzikāliem skaņdarbiem – rodas mazliet īpatnējais, bet šarmantais skanējums, ko pasaulē jau labu laiku atpazīst ar nosaukumu – „Gotan Project”.

Grupas pamatsastāvs ir Francijas, Argentīnas, Šveices mūziķu trio - Koens Solals, Eduardo Makarofs un Kristofs Mulers, papildus pieaicinot dažādus viesmāksliniekus.

Arī „Tango 3.0” albums ietur iepriekšējo disku stilistiku – minimālistisks noformējums uz 100% pārstrādāta papīra radītā iesaiņojumā – nekā lieka, nekā par daudz, ar uzsvaru uz mūziku un tās radīto atmosfēru. Arī šajā albumā, „Gotan Project” formula nav mainījusies – tā ir mūzika, kuru klausītājs izdzīvo pats, katram skaņdarbam radot savu personisko stāstu, attēlu, piedzīvojumu un pārdzīvojumu.

Grūti būs izcelt vienu no 11 skaņdarbiem, lai veltītu tam satriecošus epitetus, jo kopumā viss albums ir gana derīgs gan dejošanai, gan atskaņošanai slinkā svētdienā ar grāmatu pagalvī vai pat braucot uz darbu agrākā pirmdienas rīta stundā.

Albums „Tango 3.0” Latvijā pagaidām gan nopērkams tikai „Randoms” mūzikas veikalā, kā arī www.randoms.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV