Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Aicina piedalīties DJ konkursā Liepājā

Jānis Bumbulis, 26.04.2010. 09:39

Vai Tavs CD ir cietāks par manējo? Esi lielisks dīdžejs? Esi drosmīgs un nebaidies piedalīties dīdžeju cīniņā? Rietumu Radio meklē tādus kā Tu – aktīvus un aizraujošus pults meistarus! 8. maijā Rietumu Radio svinēs atvēršanas svētkus. Par godu priecīgajam notikumam mūzikas klubā „Pablo” tiek rīkots dīdžeju konkurss ar mērķi noskaidrot labāko no mūzikas pavēlnieku vidus. Konkursā spēlēt varēs tikai CD formātā.
Aicina piedalīties DJ konkursā Liepājā

Konkurss notiks divās kārtās: 

pirmajā kārtā katram dalībniekam tiks dotas desmit minūtes, lai parādītu savas prasmes ar sagatavotu materiālu. Labākajiem, kuri tiks atlasīti otrajai kārtai, būs jāspēj pierādīt arī Improvizācijas Meistara cienīgas iemaņas;

otrās kārtas beigās tiks noskaidrots uzvarētājs.

Balvā – daudzu dīdžeju kārotā iespēja spēlēt „Baltic Beach Party” festivāla „Dance House” teltī un noteikt ritmus, kuros dejos tūkstoši apmeklētāju!

Vēlies pieteikties? Sūti pieteikumu uz konkurss@rietumuradio.lv – norādi mūzikas stilus, kurus Tu spēlē, savu DJ vārdu, raideri (saraksts ar priekšnesumam nepieciešamo) un īsu aprakstu par sevi. Būsim gandarīti, ja atsūtīsi arī audiovizuālu materiālu, kurā redzams Tavs sniegums (ar norādi, kur un kad tas tapis). Pieteikumus gaidīsim līdz 5. maijam, plkst. 18:00.

Rietumu Radio atlasīta žūrija sniegs atbildi par uzstāšanās laiku līdz 6. maija, plkst. 18:00. Cīņas sākums – 8. maijā plkst. 23.00. Tikšanās vieta nemainīga – mūzikas klubs „Pablo”.

Piesakies un gatavojies DJ cīniņam!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV