Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Zviedru TV Eirovīzijas eksperti par labāko atzīst Aishu un dziesmu ”What For?”

Guntars Račs, 28.04.2010. 11:52

Vakar, 27. aprīlī, Zviedrijas centrālajā televīzijā SVT notika gadskārtējā Eirovīzijas dziesmu izvērtēšana, kuras laikā eksperti, starp kuriem bija Zviedrijā pazīstamie dziedātāji Lena Philipsson, Marie Serneholt,Rennie Mirro, Thomas Lundin un Kayo, vērtēja šī gada citu valstu Eirovīzijas dziesmas. Patīkami bija uzzināt, ka vakardienas vērtējumā kā labākā tika atzīta Latvijas pārstāves Aishas izpildītā ”What For?”, kas ieguva 19 punktus no 25 iespējamajiem un ierindojās pirmajā vietā ekspertu vērtējumā.
Zviedru TV Eirovīzijas eksperti par labāko atzīst Aishu un dziesmu ”What For?”

Jāatgādina, ka šogad žūrijas un ekspertu vērtējumam būs īpaša nozīme, jo arī pusfinālus un finālu Oslo, vērtēs gan skatītāji, gan dalībvalstu izveidotās žūrijas. Kopvērtējumā skatītāju balsojums un žūrijas vērtējums tiks summēti.

Dziedātājs Rennie Mirro komentēja, ka dziesmai būtu vēl lielākas izredzes, ja tā tiktu izpildīta latviski. Thomas Lundins pieškirot maksimālo punktu skaitu 5, piebilda, ka labprāt šo dziesmu klausītos atkārtoti. Maksimālo punktu skaitu Aishai deva arī dziedātāja Kayo, kurai ļoti patika Aishas tēls un video, kā arī pati dziesma. Vismazāko punktu skaitu deva Marie Serenholt, kurai dziesma šķita mazliet par skumju, bet lena Philipsson īpaši uzsvēra videoklipā redzēto un teica, ka viņu aizkustinājusi Aishas asara. Viņa piebilda, ka tic šai dziesmai un tajā paustajai domai - piešķirot 4 punktus no 5 iespējamajiem. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV