Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Latviešu Radio ballītes uzstāda rekordus un piepulcē O!Kartes Akadēmijas dalībniekus

Gerda Serdante, 29.04.2010. 09:41

Latviešu Radio Ballītes rekordlielais apmeklētāju skaits Madonā – vairāk kā 1000 cilvēku – pārsteidz gan vakara māksliniekus, gan pašus madoniešus, jo tik liels apmeklētāju skaits mazpilsētā šobrīd nenoliedzami ir retums. Jau pirms ballītes sākuma pie Madonas daudzfunkcionālās sporta halles durvīm bija izveidojusies gara ballēties-gribētāju rinda, kura nemazinājās līdz pat agrai rīta stundai. „Visu laiku labākā ballīte!” saka Laura, kura uz Madonas ballīti bija ieradusies no Rīgas. „Un vissatriecošākais ir tas, ka šodien, manā vārda dienā, no pašas Jenny May saņemu superīgās Ray-Ban saulesbrilles!” piebilst Laura.
Latviešu Radio ballītes uzstāda rekordus un piepulcē O!Kartes Akadēmijas dalībniekus

Lieliskās un pozitīvās atsauksmes ir pamudinājušas pasākuma organizatorus vēl vairāk pārsteigt savus viesus. Proti, nākamajās ballītēs pašlaik populārākā TV šova „O!Kartes Akadēmija” faniem un sekotājiem būs iespēja satikties ar vairākiem Akadēmijas audzēkņiem. Liepājas Mūzikas klubā „Pablo” kopā ar Aishu, DJ Ellu un Mārtiņu Freimani uzstāsies un savu jauno topošā Akadēmijas albuma singlu dziedās LEA, bet Jēkabpils un Bauskas viesus kopā ar citiem populāriem Latvijas mūziķiem – grupu Musiqq, Jenny May un Kristīnu Zaharovu - priecēs arī šarmantā Laima Grauda!

Nākamās bling-bling Radio Ballītes kopā ar Latvijas populārākajiem mūziķiem – Musiqq, Aishu, Jenny May, Ellu, PeR, Mārtiņu Freimani un Kristīnu Zaharovu - notiks Saldū 30.04, Liepājā 01.05 un Jēkabpilī 02.05. 

Kā jau visās aizvadītajās ballītēs, arī turpmāk ballīšu programmas muzikālo daļu veidos ne tikai vispopulārākās un visvairāk spēlētākās, bet arī jaunākās Latvijā tapušās dziesmas, kuras izspēlēs, remiksēs un “ballīt-izēs” atraktīvais DJ Kaspars Markševics. Būs autogrāfu sniegšana, fotosesijas ar populārājiem mūziķiem, Ray-Ban promo meitenes, dziesmu topi, deju mūzikas stundas, konkursi, izlozes un balvas. Vakara īpašais PĀRSTEIGUMS būs Tallink kruīzu izloze uz grandiozo RADIO GALÁ BALLĪTI – ceļojumā uz Stokholmu ar Tallink kuģi M/S Romantika.

Dreskods: STILĪGAS SAULESBRIILES. Ierodoties dreskodā, ikviens piedalīsies ekskluzīvo RAY-BAN briļļu izlozē! 

Baudīsim lielisku latviešu mūziku un dejosim līdz rītam tā, lai nākamajā dienā varētu teikt: “TĀ TIK BIJA BALLĪTE!!”

Biļetes lētāk nopērkamas iepriekšpārdošanā www.bilesuserviss.lv.

Sīkāka informācija: www.latviesuradio.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV