Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

“Fire Bar” maija brīvdienās koncertēs grupas "Gaujarts" un "Hospitāļu iela"

Jānis Enkūzens, 30.04.2010. 13:13

Piektdienu, 30. aprīli, droši var uzskatīt par brīvdienu sākumu, šajā vakarā uz “Fire Bar” skatuves kāps grupa "Gaujarts".
“Fire Bar” maija brīvdienās koncertēs grupas "Gaujarts" un "Hospitāļu iela"

Grupa sāka spēlēt pavisam nesen, 2007. gada jūnijā, pērn pavasarī jau tika izdots debijas albums "Koncerts Kultūras namā". Par šī dziesmu apkopojuma singlu tika izvēlēta kompozīcija "Putekļi", kas ātri vien iekaroja stabilu vietu radiostaciju pleilistēs un klausītāju sirdīs.

Sestdien, 1.maijā  visa pasaule svinēs darba svētkus, un darbaļaudīm par godu pasaules mūziku, regeju un ska mūziku spēlēs “Hospitāļu iela” un dīdžejs no Zanzibāras Zion International. Publika aicināta ierasties izteiksmīgās, darba drēbēs, piemēram kosmonauta, medmāsiņas vai traktorista tērpā. Ievērojot šo dreskodu, par biļeti būs jāmaksā tikai viens lats, pārējiem - divreiz vairāk.

Svētdien, 2.maijā, pēc ilgākas pauzes, bet uz palikšanu Fire Bar atgriežas pasākums Jam Session. Šoreiz mūziķus uz kopīgu saspēli un improvizāciju aicinās Uldis Meļķis (The Briefing, Nasty Smile). Pirms tam, kā jau ierasts svētdienās, notiks Tango&Tropical deju vakars.

Pirmdienas, 3. maija, vakarā "Fire Bar" uzstāsies akustiskais folk projekts no ASV “Sorry, Michigan”. Skumjas, cerība, kafija, akustiskā ģitāra un sintezators - tā sevi raksturo “Sorry, Michigan”.

30.aprīlī / 22:00/ ieeja 2 Ls, bezrindas.lv 1,5 Ls

               Gaujarts +DJ Dambonokatluss  (Dambis no Inokentijs Mārpls)

1.maijā /22:00 ieeja 2 Ls (ar dress kode 1Ls)

              Hospitāļu iela +DJ Zion International (Zanzibara)

2.maijā /22:00/ ieeja 1 Ls

              Jam Session.  Jam master Uldis Meļķis 

3.maijā /22:00/ ieeja 1 Ls

           SORRY, MICHIGAN (usa - accoustic)

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV