Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Orgē norisināsies pirmais Latvijas Jaukto vokālo ansambļu konkurss

Baiba Bože, 06.05.2010. 12:40

15. maijā no plkst. 10.00 Ogres kultūras centrā norisināsies I Latvijas Jaukto vokālo ansambļu konkurss.
Orgē norisināsies pirmais Latvijas Jaukto vokālo ansambļu konkurss

40 vokālie ansambļi no visas Latvijas sacentīsies trīs kategorijās - mazās vokālās grupas, vokālie ansambļi ar dalībnieku skaitu no 7-16 dziedātājiem un pusprofesionālie vokālie ansambļi.

Ansambļus vērtēs žūrijas komisija – Latvijas Radio kora diriģents Kaspars Putniņš, komponists Rihards Dubra, diriģents un Latvijas Radio kora mākslinieks Normunds Ķirsis.

Plkst. 19.00 norisināsies jaundarbu koncerts, kurā 12 komponistu - Indras Rišes, Andra Sējāna, Andra Dzenīša, Riharda Dubras, Kārļa Rūtentāla, Nika Gothama, Natalijas Mundas, Selgas Mences, Imanta Mežaraupa, Andreja Selicka, Renātes Stivriņas un Riharda Zaļupes jaunradītos skaņdarbus izpildīs vokālie ansambļi – TERIA, ANIMA SOLLA, KNĪPAS UN KNAUĶI, MIKAUŠI, PIECI PILSĒTĀ, LUAR, MAGNĒTS.

Pēc jaundarbu koncerta - rezultātu paziņošana.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Konkursu rīko Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra un Latvijas Vokālo ansambļu asociācija sadarbībā ar PA „Ogres novada Kultūras centrs”.

Plašāka informācija: Lauris Goss, tālr.: 67228985, e-pasts: lauris.goss@nkmva.gov.lv.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV