Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

“Nekādu problēmu” un “Platforma.lv” uzsāk sadarbību

Jānis Penka, 07.05.2010. 16:12

Doma laukuma vasaras muzikālā restorāna “Nekādu problēmu” pirmajā dzimšanas dienā oficiāli tiek izziņota visas vasaras garumā plānotā sadarbība ar Latvijas Mūzikas kanālu (LMK) un Platforma.lv, kuras pamatā ir “skatuves” video veidošana Latvijā populāru mūziķu aktuālākajām dziesmām.

Projekts turpmāk būs atpazīstams ar nosaukumu “Nekādu problēmu @ Platforma.lv”, bet šīs ieceres atklāšanas gods ir “uzticēts” Normundam Rutulim, kura šī brīža aktuālā hita “Rozā” video versija jau no šodienas ir skatāma portālā www.platforma.lv un LMK.

Vēl ir sagatavotas un tuvākajās dienās pirmizrādes piedzīvos vairāku izpildītāju dziesmu video, tostarp arī lietuviešu grupas Inculto šā gada Eirovīzijas fināla dziesmas “East European Funk” video versija. Vidēji četros tuvākajos mēnešos ir plānots radīt video versijas aptuveni 40 kompozīcijām, tās pozicionējot Platforma.lv portālā un regulāri atrādot LMK.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV