Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klubs „Melnā Piektdiena” atzīmē četru gadu jubileju

Aiga Leitholde, 17.05.2010. 12:32

Piektdien, 14. maijā, klubs „Melnā Piektdiena” svinēja četru gadu pastāvēšanas jubileju, viesu ausis priecējot ar grupu „Snobrand”, „ColdFlame”, „Preternatural” un „Heaven Gray” koncertu.
Klubs „Melnā Piektdiena” atzīmē četru gadu jubileju

Galerijas:

Četru gadu pastāvēšanas laikā „Melnā Piektdienā” un tās rīkotajos pasākumos ir uzstājusies ne viena vien pasaules mēroga smagās mūzikas zvaigzne. Tāpēc kā atgādinājums par lieliskiem koncertiem, kluba siena tagad ir kā „slavas aleja”, kuru rotā mūziķu fotogrāfijas ar viņu autogrāfiem. Klubā „burzoties” dzird dažādas valodas. „Melnā Piektdiena” ir unikāls klubs, jo šeit vienlīdz labi saprotas gan krievi, gan latvieši. Smagās mūzikas veicināta integrācija, kurai mēdz gadīties sezonāls biedru atplūdums un pieplūdums, konkurējot ar tuvāk centram esošajām izklaides iestādēm.

Dzimšanas dienas svinības piepildīja zāli. Dreskods – bez šaubām melns. Šajā vakarā grupa „Preternatural” acīmredzami visvairāk satricināja visus klātesošos, zālē radot matu viļņu jūru. Bet slāpes vislabāk veldzēja kluba vārdā nosauktā alus marka.

Nešaubīgi, sasniedzot pilnu četrotni, „Melnā piektdiena” ar sparu ir ieskrējusies piektajā gadā, siltajos mēnešos saviem klausītājiem piedāvājot noklausīties  daudz ārzemju viesu. Vasara solās būt smaga un melna! Hip, hip urrā!

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV