Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Izsludināts fanu reiss uz Lady Gaga koncertu Polijā

Aivars Līpenītis un Kristīne Bēra, 18.05.2010. 13:18

Ņemot vērā lielo interesi, izsludināti jauni datumi Lady Gaga turnejai “The Monster Ball”. Viens no koncertiem notiks Hala Gdaņska/Sopotā, Polijā. Uz koncertu ir sākusies biļešu tirdzniecība arī Latvijā, kā arī ir izsludināts fanu reiss.
Izsludināts fanu reiss uz Lady Gaga koncertu Polijā

Lady Gaga, viena no pēdējā laika aizraujošākajām un inovatīvākajām jaunajām māksliniecēm paziņojusi par jau izpārdotās Eiropas turnejas pagarināšanu. Lady Gaga “The Monster Ball” turneja aizsākās 7. maijā Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā un notiek Vācijā, Holandē, Beļģijā, Francijā un Lielbritānijā, lai pēc tam atgrieztos Ziemeļamerikā. Ņemot vērā grandiozos panākumus, “The Monster Ball” turneja, sākot ar 13. oktobri Helsinkos, atgriezīsies Eiropā. Apstiprinātie datumi un vietas aplūkojami oficiālajā mājas lapā: www.ladygaga.com, koncerta biļetes var iegādāties www.ticketpro.lv. No Latvijas notiks Lady Gaga fanu reiss, informācija – www.fanureiss.lv.

Neatkāpjoties no Lady Gaga īpašā teatrālā, kā arī inovatīvā un radošā stila, turnejas otrā daļa solās pārsniegt jebkādas cerības un gaidīto, kas līdz šim piedzīvots koncertos, faniem piedāvājot vēl mākslinieciskāku un aizraujošāku šovu par „The Monster Ball” turnejas pirmajā daļā piedzīvoto.

Kritiķi visā pasaulē apjūsmo „The Monster Ball” turnejas pirmo daļu, ko Lady Gaga raksturo kā „pirmo pop-elektro operu”. Laikraksts The Sun šo turneju nosaucis par aizraujošu notikumu un gada labāko dzīvā izpildījuma šovu, savukārt Londonas laikraksts Independent raksta: „Gaga ir panākusi to, ka šobrīd visa popmūzikas pasaule vēlas izbraucienu ar viņas disko nūju (angļu valodā citāts no dziesmas).” Aprakstot mākslinieces šovu „Radio City Music” hallē, ASV izdevums New York Times norāda, ka Lady Gaga „The Monster Ball” turneja pastāvīgi piedāvā ko saistošu iemūžināšanai fotogrāfijās – jaunāko tehnoloģiju dzīvo gleznu, nelielu, spīdīgu kostīmu u.tml., atzīstot – jo pazīstamāks mākslinieces imidžs kļūst, jo vairāk pilnveidojas pati Lady Gaga.

Koncertaģentūra „Live Nation Touring” ir turnejas „The Monster Ball” producents, to vada Arturs Fogels, turnejas izpilddirektors un „Global Music Live Nation” valdes priekšsēdētājs, kurš sadarbību pamato tā: „Lady Gaga ir radījusi revolucionāru popmūziku, un ar savu darbu viņa šo revolūciju turpina. Viņa spējusi savai turnejai piesaistīt fanus visā pasaulē.”

Lady Gaga koncertturneja aizsākusies pēc albuma „The Fame Monster” izdošanas 2009. gada 18. novembrī (izdevējs – Streamline/Konlive/Cherrytree/Interscope). Šis albums sekoja pirmajam, 2008. gadā izdotajam un Grammy balvu saņēmušajam albumam „The Fame”, kura singli „Just Dance” un „Poker Face” bijuši Nr. 1 topos visā pasaulē. Kopumā abi albumi pārdoti jau vairāk kā 11,5 miljonos kopiju visā pasaulē, un singli „Just Dance”, „Poker Face”, „Lovegame”, „Paparazzi” un „Bad Romance” pārdoti vairāk kā 30 miljonos eksemplāru. Mūzikas video „Telephone” internetā noskatījušies vairāk kā 125 miljonu interesentu, arī no Latvijas. Šobrīd popularitāti turpina iekarot tā jaunā versija, kas tapusi sadarbībā ar dziedātāju Beyonce.

Vairāk informācijas par turneju un biļetēm pieejams www.ladygaga.com. Biļetes var iegādāties arī Latvijā – www.ticketpro.lv.

Fanu reisu (Madonna, AC/DC, Rod Stewart) organizators aģentūra magicFIB informē, ka notiks Lady Gaga fanu reiss no Latvijas, pašmāju mūziķu pavadībā. Informācija – www.fanureiss.lv, biļetes – Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un internetā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV