Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Notiks MOREA atvadu koncerts

Morea, 19.05.2010. 09:31

Jau šo ceturtdien, 20.maijā, plkst. 21:00 ar koncertu klubā "Depo" savu noslēgumu piedzīvo MOREA pasākumu sērija, kuras aizsākumi meklējami 2006.gadā.
Notiks MOREA atvadu koncerts

Organizatori izsaka pateicību par sadarbību kluba "Depo" personālam, Haroldam, kā arī ikvienai dalības grupai un cilvēkiem, kuri apmeklējuši un atbalstījuši šo pasākumu aizvadīto četru gadu gaitā.

Uz skatuves kāps pašmāju mūzikas skatuves grupas Mirorrlake, Kief, Place of Fear, Well Set, Diseim un Phonic Psychomimesis.

Kā vieni no vakara "centrālajiem varoņiem" minama grupa Well Set no Liepājas, kuri maija mēnesī atgriezušies uz skatuves pēc ilgākas radošās pauzes un sastāva pārmaiņām, kuras vainagojušās ar jaunu programmu, vokāli instrumentālajiem plašumiem un studijas ierakstiem.

Jāatzīmē fakts par Well Set dalību franču hardcore klasiķu Amanda Woodward koncertā Latvijā, uzvara Fontaine Palace rīkotajā Flashlight konkursā un dalība neskaitāmos brīvdabas mūzikas festivālos.

Turpretī īpašs pārsteigums klausītājiem varētu būt Riharda Bražinska un Raita Upena abstraktās mūzikas projekta Phonic Psychomimesis pirmā oficiālā uzstāšanās. Dueta mini-performance augštāvā sevī saturēšot manuāli randomizētas konkrētās un atrastās skaņas, kā arī trokšņa ekspresiju.

Apmeklētāju ievērībai, - ieeja no plkst. 20:00 / bez maksas.

http://www.klubsdepo.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV