Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

«Revolūcija» pārtop par «Open Radio 101»

EasyGet.lv, 24.05.2010. 11:30

Radio revolucionāri šodien nāca klajā ar diviem jaunumiem. Beidzot revolucionāri atklāj jaunā radio nosaukumu. «Open Radio 101».
«Revolūcija» pārtop par «Open Radio 101»

«Pēc ilgām savstarpējām diskusijām par jaunā radio nosaukumu, mēs esam nonākuši pie viena vienīgā un beidzamā, kas, mūsuprāt, ir mums vispiemērotākais. Radio 101!» skaidro revolucionāri. «Radio 101» darboņi sola, ka revolūcijas ideja nav zudusi. «Revolūcija ir pārmaiņas ierastajā radio formātā un standartā. Mūs varēs ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt. Un ne tikai truli blenzt webkameras attēlā, bet, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, piedalīties arī satura veidošanā, komunicēt ar citiem klausītājiem un saņemt informāciju pilnīgi savādākā, stipri mūsdienīgākā veidā nekā to piedāvā citi radio. «Tas būs atvērts radio formāts, un to mēs arī cenšamies uzsvērt. Tieši tāpēc arī pilnais nosaukums ir «Open Radio 101»,» stāsta revolucionāri.

Kāpēc 101? Pirmkārt, tās ir idejas. Mums ir simts-un-viena ideja par jaunā radio formātu, tā saturu, izpausmēm, par sadarbību ar klausītājiem un partneriem. Mums ir simts-un-viens variants, plāns, iespēja. Mums ir simts-un-viena vēlme būt atvērtiem un pēc iespējas tuvāk mūsu klausītājiem. 101 vīzija par to, kā būt dzirdošākiem. Lieliskā kārtā šis maģiskais cipars sakrīt ar mūsu jaunā radio frekvenci. «Jā, mūs varēs dzirdēt FM 101 viļņos. Tieši tādēļ mēs negribam no šī sulīgā cipara atteikties, jo tas mums izsaka tik daudz!» min revolucionāri, atklājot arī vienlaicīgi radio frekvenci.

Otrs jaunums ir Gustava Terzena pievienošanās dīdžeju komandai. «Esmu gana «metinājis» un «cilinājis» dzelžus. Pietiek! Man ir maģistra grāds sociālajās zinātnēs, es esmu žurnālists, nozare ir akadēmiski izkopta, un nu būtu laiks ķerties pie tā, ko es vislabāk māku.»

Kopumā viņi tagad ir seši: Artis Volfs, Gustavs Terzens, Eduards Švāns, Egons Reiters, Māris Žigats un Toms Grēviņš. Vai būs vēl kāds? Revolucionāri apgalvo, ka jā.

Tuvākajā laikā tikšot nosaukta arī studijas atrašanās vieta, ieskicēta programmas specifika, atklātas tehnoloģijas un pats galvenais – atklāšanas datums! «Tas būs drīz. Pavisam drīz!» smaidot sola simtu pirmie.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV