Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Bukmeikeri: Aisha iekļūs finālā, taču izredzes uzvarēt ir vājas

Raimonds Andžāns, 25.05.2010. 11:38

Tuvojoties Eirovīzijas starptautiskajam pusfinālam, kas notiks jau šodien, 25. maijā, interneta totalizatora portāla ”Betway.com” aktuālākās noteiktās likmes liecina, ka bukmeikeri ar koeficientu 2.30 jeb 43 % iespējamību prognozē Aishas iekļūšanu Eirovizijas finālā, taču bukmeikeru prognozes par iespējām uzvarēt lielajā finālkoncertā ir pesimistiskas – tikai 0.8 % iespējamība.
Bukmeikeri: Aisha iekļūs finālā, taču izredzes uzvarēt ir vājas

„Mēs prognozējam, ka šīgada Eirovīzijas konkursā uzvarēs dziesma, kas pārsteigs Eiropas iedzīvotājus ne tikai ar skatuvisko, bet arī ar muzikālo priekšnesumu un pieļaujam, ka par to varētu parūpēties Vācijas pārstāve Lena ar dziesmu „Satellite” vai Dānijas duets Chanée & N'evergreen ar dziesmu „In A Moment Like This, taču par favorītiem ar koeficientu 2.5 jeb 44.4 % iespējamību prognozējam uzvaru Azerbaidžānas pārstāvei Safura un viņas izpildītajai dziesmai „Drip Drop,” komentē Betway.com pārstāvis Latvijā Arturs Ignašs.
 
„Salīdzinot ar pagājušo gadu, kad starp visiem konkursa dalībniekiem spilgti izcēlās 2009. gada Eirovīzijas uzvarētājs Aleksandrs Ribaks, šogad starp konkursa dalībniekiem nav izteiktu favorītu, kuru dziesmas iekarotu Eiropas klausītāju sirdis jau no dziesmas publiskošanas brīža,” turpina A. Ignašs.

Latvijas pārstāve Aisha uzstāsies Eirovīzijas pirmajā pusfinālā, 25. maijā, plkst. 22:00, Latvijas Televīzijas 1. kanāla tiešraidē ar sesto kārtas numuru un izpildīs dziesmu „What for?”. Pusfinālā startēs 17 dziesmas, no kurām 10 kvalificēsies finālam. Latvija varēs balsot par 1. pusfinālu, kurā piedalīsies Aisha, kā arī par finālu. Lai gan bukmeikeru prognozes par Aishas sniegumu Eirovīzijas finālā ir salīdzinoši pesimistiskas, jāpiebilst, ka 27. aprīlī Zviedrijas centrālajā televīzijā SVT notika gadskārtējā Eirovīzijas dziesmu izvērtēšana, pēc kuras eksperti atzinuši, ka dziesmai būtu vēl lielākas izredzes, ja tā tiktu izpildīta latviski, turklāt ekspertus īpaši aizkustinājis videoklipā redzētais.

Arī šogad portāls Betway.com piedāvā Latvijas iedzīvotājiem izteikt prognozes par Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāju un izmantot iespēju likt LIVE likmes, jo, kā rāda iepriekšējā pieredze, visu izšķirs izpildītāju spēja ieinteresēt skatītājus ar savu uzvedumu un dziesmas izpildījumu tieši konkursa vakarā. Live Betting iespēja ļauj izdarīt likmes, Eirovīzijas konkursa norises laikā.

Uzziņai:

Betway.com pamatdarbība saistīta ar dažādu sporta notikumu iznākumu prognozēšanu, taču reaģējot uz sabiedrībā aktuālām norisēm, bukmeikeri piedāvā izdarīt arī citas prognozes. Tā, piemēram, Betway.com savulaik ir precīzi prognozējuši Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājus, 2009. gada Rīgas pašvaldības vēlēšanu rezultātus, Baraka Obamas uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās un Somijas parlamenta vēlēšanas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV