Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klubā „Space Dog” patversmes dzīvnieku atbalstam koncertu sniegs grupa “Hospitāļu iela”

Mārcis Grīnbaums, 25.05.2010. 13:32

Piektdien, 28.maijā, klubs „Space Dog” sadarbībā ar Juglas dzīvnieku patversmi organizē labdarības pasākumu patversmes dzīvnieku atbalstam. Pasākumu atklās Juglas dzīvnieku patversmes pārstāve Linda Zirdziņa, bet pasākuma galvenais notikums būs grupas „Hospitāļu iela” koncerts, pēc kura ballīti visas nakts garumā turpinās DJ Artūrs Mednis. Pasākuma ieeja demokrātiska – par ziedojumu.
Klubā „Space Dog” patversmes dzīvnieku atbalstam koncertu sniegs grupa “Hospitāļu iela”

Ar devīzi „Palīdzi izglābt dzīvniekus, ko cilvēki pametuši kosmosā vienus!” klubs „Space Dog” atklāj ilgtermiņa sadarbību ar Juglas dzīvnieku patversmi. Līdz šim klubs ir piedāvājis labu atmosfēru, koncertus, izstādes un kino vakarus, kam tagad pievienosies arī labdarības virziens – rūpes par Juglas patversmē nonākušajiem dzīvniekiem.

Turpmāk ikviens kluba apmeklētājs, iegādājoties speciālo dienas dzērienu, pusi no samaksātās summas ziedos patversmes dzīvnieku dzīves apstākļu uzlabošanai. Tāpat klubā visu laiku būs pieejama ziedojumu kastīte, kurā būs iespēja atstāt „dzeramnaudu” dzīvniekiem. Pielikt praktisku roku patversmes darbā varēs ikviens entuziasts, piesakoties „Space Dog” ikmēneša talkai dzīvnieku patversmē, kurā piedalīsies arī visi kluba darbinieki.

Ikviens koncerta apmeklētājs tiek aicināts palīdzēt, atnesot vecas segas, džemperus, jakas, kas ļoti noder dzīvnieku gultasvietu labiekārtošanai, tāpat noderēs arī kakla siksniņas, bļodiņas un citas lietas. Šīs lietas tiks savāktas un nodotas mazajiem četrkājainajiem brāļiem un māsām.

Turpmākai informācijai par pasākumiem var sekot kluba mājas lapā www.spacedog.lv un twitter kontā: twitter.com/barsspacedog

Papildus informācijai: Kristīne Hlevinska, kristine.hlevinska@gmail.com, tel. +37129508821.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV