Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Latex Records piedāvā jaunu singlu Tech House mūzikas cienītājiem

Andre Crash, 31.05.2010. 15:26

Noslēdzot pavasari un ieskandinot ilgi gaidīto vasaras sezonu, Latex Records nāk klāt ar jaunu singlu Tech House mūzikas atzarojumā.
Latex Records piedāvā jaunu singlu Tech House mūzikas cienītājiem

Atšķirībā no ierastās kārtības, kad elektroniskajā deju mūzikā dominē vīriešu kārtas pārākums, šoreiz jaunuma vaininiece ir daiļā dzimuma pārstāve Mandy Freemain - plašāk pazīstama ar pseidonīmu Foxy Mandy, kura sadarbībā ar duetu „Dvines” laiž gaismā debijas singlu „So Close”. Relīze sastāv no trim trekiem, proti, oriģināla, radio versijas un Franzo Kolma remiksa.

Neskatoties uz singla neilgo pastāvēšanas laiku, to paspēja novērtēt un apliecināt savu atbalstu vairāki pasaules līmeņa mākslinieki. Daži no tiem ir: Flash Brothers, Deep Josh, Miss Nine, Peter Gelderblom, MC Flipside, Stupid Fresh, Rulers Of The Deep, Dave Winnel, Jay Kay, Chris Acheson un citi.

Relīze pārdošanā ir nonākusi 26.maijā, un singls ir pieejams vadošajos pasaules online veikalos.

Noklausīties un iegādāties „So Close” ir iespējams: https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/247661/So_Close

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV