Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Kaspars Antess 10. jūnijā ar koncertu atzīmēs albuma “Neskaties atpakaļ” izdošanu

Guntars Račs, 01.06.2010. 11:43

10. jūnijā klajā nāks Kaspara Antesa debijas albums „Neskaties atpakaļ". Albumā apkopotas 10 jaunas dziesmas, kuru melodiju autors ir pats Kaspars, bet tekstus rakstījis Guntars Račs.
Kaspars Antess 10. jūnijā ar koncertu atzīmēs albuma “Neskaties atpakaļ” izdošanu

Albumā iekļautas klausītāju jau pazīstamās dziesmas „Neskaties atpakaļ" un „Dzīve – tas nav joks", kā arī pavisam jaunas, vēl nedzirdētas kompozīcijas, tostarp, duets ar kora „Kamēr" solisti Zani Pavlovsku un trio ar valdzinošo duetu „Dvīnes". Kā papildus dziesma albumā atrodama Ulda Stabulnieka „Zirgu tirgus" Kaspara Antesa un Gintas Ēķe interpretācijā.

Kaspars Antess: „Esmu latviešu vieglās mūzikas patriots un jūtos patiesi pagodināts, ja savu melodiju izdodas iedzīvināt trāpīgā tekstā un raksturā. Ceru, ka šis dziesmu albums vairos prieku latviešu klausītāju sirdīs!"

Pie albuma tapšanas strādājuši aranžētāji un producenti Ilze Kalve, Silvestrs Zemgals, Anatolijs Pēteris Livča un mūziķi Andrejs Meļņikovs (ģitāra), Arturs Gailis (vijole),

Vadims Makarovs (saksofons), Antons Gella (sitamie instrumenti), Aleksandrs Kuzmins (ģitāra), Mārcis Auziņš (ģitāra), Normunds Katajs-Paegle (trompete) un citi.

Albuma „Neskaties atpakaļ" atklāšanas koncerts notiks 10. jūnijā plkst. 20 klubā „Vecrīga" (Vaļņu ielā 32) – tajā Kaspars Antess ar mūziķu grupu izpildīs jaunās albuma dziesmas. Uz skatuves kāps arī īpašie viesi – bundzinieks Guntars Račs, akordeoniste Inita Āboliņa, solistes Ginta Ēķe, Ieva Sutugova un flamenko deju grupa „Duende". Pēc koncerta, klubā "Vecrīga" norisināsies šīs vasaras lustīgākais deju vakars Rīgā.

Kaspars Antess dziesmas sācis komponēt un savas skatuves gaitas kā solo mākslinieks uzsācis 2009. gadā pēc piedalīšanās TV šovā „Zvaigžņu lietus". Šogad ar dziesmu „Neskaties atpakaļ" startējis LTV Šlāgeraptaujā un pārliecinoši uzvarējis ziemas aptaujā, iegūstot tiesības šovasar aptaujas finālā cīnīties par Gada sirdsdziesmas titulu.

No 7.jūnija albums Mp3 formātā būs pieejams portālā Doremi.lv

Albuma izdošanu informatīvi atbalsta Latvijas radio 2.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV