Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pēc kluba "Fontaine Palace" atjaunošanas darbu turpinās arī "Fire Bar"

Jānis Enkūzens, 01.06.2010. 18:52

Katru nedēļas nogali "Fontaine Palace" uzstāsies gan pašmāju, gan ārzemju grupas. Kluba programmā dominēs rokmūzika, atkal notiks pasākumu sērijas "Pedal to the metal" koncerti, uz kluba skatuves atgriezīsies arī jauno grupu festivāls "Flashlight", savukārt trešdienās, kā jau tas bija ierasts agrāk, spēlēs dīdžeji.
Pēc kluba "Fontaine Palace" atjaunošanas darbu turpinās arī "Fire Bar"

Tomēr lielākais mēneša notikums – amerikāņu smagās mūzikas apvienības "SOULFLY" koncerts notiks pirmdienā, 14.jūnijā.

Pēc "Fontaine Palace" atjaunošanas, darbu turpina arī "FireBar", piedāvājot apmeklētājiem salīdzinoši mierīgāku - klausāmu un skatāmu programmu. Dzīvā mūzika "Fire Bar" skanēs jau no ceturtdienas, kad notiks JamSession pasākumi. Piektdienās un sestdienās pārsvarā uzstāsies blūza un džeza mākslinieki, kā arī notiks akustiskie koncerti. Jaunums "Fire Bar" programmā būs otrdienas kino vakari.

Šomēnes "FireBar" uzstāsies arī pats iestādes saimnieks Louie Fontaine. Piektdien, 18.junijā viņš kopā ar grupu "The Black Riders" spelēs Toma Vaita (Tom Wait) dziesmas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV