Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Mūziķus aicina pieteikties „Skaņu Ekspozīcijā"

Balvu novada muzejs, 07.06.2010. 10:54

Balvu novada muzejs aicina pieteikties grupas un individuālos izpildītājus dienas un vakara koncertiem pasākumā „Skaņu Ekspozīcija".
Mūziķus aicina pieteikties „Skaņu Ekspozīcijā"

Balvu muižas nedēļas ietvaros 14.jūlijā jaunatklātajā Balvu Novada muzejā norisināsies grupu un individuālo izpildītāju dienas un vakara koncerti pasākumā „Skaņu Ekspozīcija". Galvenais sarīkojuma mērķis ir parādīt mūsdienu skaņu kultūru, lauzt stereotipu, ka muzejs ir garlaicīga un jauniešus nesaistoša iestāde, kā arī dot iespēju mūziķiem, jaunajām un netradicionālām grupām uzstāties un parādīt savu sniegumu plašākai publikai.

Šis pasākums ir laba iespēja iepazīt jaunus cilvēkus un labi pavadīt laiku. Organizatori dalībniekiem nodrošina vietu nakšņošanai un uzkodas. Diemžēl nereti pieminētās krīzes rezultātā ceļa izdevumi dalībniekiem būs jāsedz pašiem.

Interesentiem 2-3 grupas ierakstus (demo,studijas) mp3 formāta un īsu grupas aprakstu līdz 27.jūnijam jāsūta uz e-pastu : skanu.ekspozicija@inbox.lv vai arī jāiesniedz administratoriem : Balvu Novada muzejā , Balvi , Brīvības 46.

Kontakti :
Muzejs – 64521430
Edgars - 20268381
Agrita – 22004134

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV