Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijas popa un roka mūziķi ieskandina Roda Stjuarta koncertu un fanu reisu

Aivars Līpenītis, 07.06.2010. 13:47

Grupa „Gain Fast", Kristaps Rasims, „Putnu balle" un Andris Kivičs snieguši neaizmirstamu koncertu Roda Stjuarta faniem Latvijā.

Piektdienas vakarā bārā-klubā „Kefīrs" notika ballīte par godu leģendārā roka balāžu lielmeistara Roda Stjuarta gaidāmajam koncertam Viļņā un fanu reisam no Latvijas. Fanu reisa vadītāji – Kaspars Zlidnis ar grupas biedriem („Gain Fast") un Kristaps Rasims (grupa „Bez PVN", Dailes teātris) ballītes jeb pre-party apmeklētājus iesaistīja konkursos par Rodu Stjuartu ar iespēju tikt pie īpašā Roda kokteiļa, kā arī sniedza muzikālus akustiskos priekšnesumus, izpildot savas labākās dziesmas un Roda Stjuarta hītus, kā „Sailing", „Have I Told You Lately" un citus.

Vakara gaitā mūziķiem – fanu reisa vadītājiem pievienojās skandalozais latviešu rokmūziķis Andris Kivičs, kas tikko atgriezies Latvijā, kā arī Valters Frīdenbergs ar grupas biedriem („Putnu balle"). Mūziķi sniedza emocionālu, dažas stundas garu koncertu pārpildītajā kluba zālē „Tuborg Lounge". Izskanēja Latvijas un pasaules labākās popa un roka balādes, tās izpildot gan katram mūziķim atsevišķi vai duetos, gan visiem kopā īstā zvaigžņu korī.

Roda Stjuarta koncerts Viļņā notiks 10. jūnijā, to no Latvijas apmeklēs fanu reiss pašmāju mūziķu izklaides programmas pavadībā, cienājoties ar alu Aldaris gandrīz neierobežotā daudzumā un gardākajām sviestmaizēm no Lango.

Fanu reisa un koncerta biļetes vēl var iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās (Statoil, ReklaMarket, pasta nodaļas, kultūras iestādes) un www.bilesuserviss.lv. Informācija par fanu reisu – www.fanureiss.lv, fans@fanureiss.lv.

Fanu reisu organizē aģentūra magicFIB. Koncertu organizē koncertaģentūra Makroconcert. Informatīvo atbalstu fanu reisam nodrošina draugiem.lv, Star FM, 1188.lv, Novonews.lv, Receptes.lv un citi mediji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV