Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klajā nāk U2 turnejas "U2360°" koncertieraksts

Jānis Penka, 07.06.2010. 14:43

Šodien, 7.jūnijā, īru rokgrupa U2 klajā laiž koncertierakstu "U2360° At The Rose Bowl", kas pieejams DVD un Blu-ray formātos.
Klajā nāk U2 turnejas "U2360°" koncertieraksts

Koncertieraksts tapis turnejas "U2360°" ietvaros "Rose Bowl" stadionā Pasadenā, Kalifornijā, ASV. Tas bija grupas 2009.gada lielākais koncerts un visu laiku lielākais šovs, kādu U2 snieguši Amerikā – to apmeklēja 97 tūkstoši cilvēku. Koncerts tika pārraidīts portālā Youtube un pirmajā nedēļā to noskatījās 10 miljoni cilvēku.

Koncerts filmēts HD kvalitātē ar 27 kamerām. Tā režisors – Toms Krēgers, kurš iepriekš ar U2 strādāja pie viņu koncertfilmas "U23D" turnejas "Vertigo" ietvaros.

Koncertieraksts pieejams standarta un divu disku (Deluxe) versijās DVD formātā. Tas arī ir pirmais U2 koncerts, kas pieejams Blu-ray formātā. Deluxe un Blu-ray formātos iekļauta jauna dokumentāla filma "Squaring the Circle: Creating U2360°" un citi ekskluzīvi video materiāli. U2 ir pirmie mākslinieki, kas izmantos jaunu Blu-ray iespēju – diskā iestrādāta iespēja pēc rudenī gaidāmā turnejas noslēguma lejupielādēt video no šiem koncertiem.

Koncertierakstā "U2360° At The Rose Bowl" iekļauto dziesmu saraksts:

Get On Your Boots, Magnificent, Mysterious Ways, Beautiful Day, I Still Haven't Found What I'm Looking For, Stuck In A Moment You Can't Get Out Of, No Line On The Horizon, Elevation, In A Little While, Unknown Caller, Until the End of the World, The Unforgettable Fire, City of Blinding Lights, Vertigo, I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight, Sunday Bloody Sunday, MLK, Walk On, One, Where The Streets Have No Name, Ultra Violet (Light My Way), With Or Without You, Moment Of Surrender.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV