Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Tiek organizēts izklaidējošs brauciens uz grupas "HIM" koncertu Tallinā

Vladimirs Kravčenko, 07.06.2010. 15:29

Visiem somu gotiskā roka apvienības "HIM" un tās harizmātiskā līdera Ville Valo līdzjutējiem tiek piedāvāta iespēja apmeklēt vienīgo Baltijas valstīs koncertu 15. jūlijā festivāla Summer 2010 ietvaros, kas notiek Igaunijā, Tallinas dziesmu svētku estrādē. Tā ir viena no retajām reizēm, kad grupas priekšnesumu varēs verot brīvdabas koncertā.
Tiek organizēts izklaidējošs brauciens uz grupas "HIM" koncertu Tallinā

Grupa "HIM" tika dibināta 1990. gadā un kļuva populāra pēc lieliskiem albumiem "Greatest Love Songs Vol 666" un "Razorblade Romance". Tādas dziesmas kā "Join Me In Death" un "Right Here In My Arms" savulaik izraisīja sprāgstošas bumbas efektu. Tās palīdzēja grupai iegūt fanus visā pasaulē. Pēc albumiem "Deep Shadows and Brilliant Hightlights" (2001), "Dark Light" (2005) un "Venus Doom" (2007) grupa kļuva par vienu no labākajām koncertējošajām grupām pasaulē. Viņu albumi pārdoti vairāk kā 5 miljonu eksemplāru. Pieci albumi ieguva platīna statusu Somijā, viens Vācijā un viens ASV.

Šī gada februārī nācis klajā "HIM" septītais albums "Screamworks: Love In Theory and Practice", no kura pirmais singls "Heartkiller" ir iekļauts Eiropas un Amerikas radiostaciju populārāko kompozīciju topā.

Eventtravel.lv visiem grupas faniem no Latvijas piedāvā iespēju apmeklēt šo koncertu, piedaloties izklaidējošā braucienā uz koncertu un atpakaļ. Brauciena laikā, lai uzturētu pozitīvu gaisotni pirms koncerta, tiks rīkoti konkursi, notiks atrakcijas un citas aktivitātes. Visus brauciena dalībniekus gaida patīkami pārsteigumi un balvas.

Biļetes braucienam, var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās, kā arī internetā: www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena tikai 17 Ls. Vietu skaits ierobežots. Biļetes uz pašu koncertu arī ir pieejamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās.

Brauc ar EVENTTRAVEL.LV un piedalies akcijā: atsūti līdz 10.07.2010 uz e-mail adresi info@eventtravel.lv savu Vārdu, Uzvārdu un mīļāko HIM grupas dziesmu TOP 10. Brauciena laikā visi akcijas dalībnieki piedalīsies balvu izlozē.

Vairāk informācijas par organizēto izklaidējošo braucienu uz koncertu: www.eventtravel.lv, info@eventtravel.lv, +371 27 08 60 38.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV