Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šodien biļetes uz Roda Stjuarta fanu reisu nopērkamas lētāk

Aivars Līpenītis, 09.06.2010. 10:06

Akcija tikai līdz darbdienas beigām – uz rītdien, 10. jūnijā notiekošo fanu reisu uz rokmūzikas siržu lauzēja Roda Stjuarta koncertu Viļņā biļetes tikai 27 Ls. Vietu skaits ierobežots.
Šodien biļetes uz Roda Stjuarta fanu reisu nopērkamas lētāk

Aģentūra magicFIB, iepriekšējo veiksmīgo Madonnas un AC/DC fanu reisu organizators, 10. jūnijā piedāvā fanu reisu, kas izklaides pasākuma veidā pašmāju mūziķu pavadībā dos iespēju apmeklēt leģendārā rokmūziķa Roda Stjuarta (Rod Stewart) koncertu Lietuvas galvaspilsētā Viļņā. Fanu reisu pavadīs Kaspars Zlidnis ar grupas biedriem („Gain Fast"), kā arī latgaliešu mūziķi Kristaps un Guntis Rasimi.

Sekojot cilvēku maksātspējas izmaiņām, fanu reisam mainīta cena, un jaunā maksa par dalību fanu reisā ir 27 Ls. Tā nodrošina vietu fanu reisā, iespēju piedalīties visā izklaides programmā, kā arī ceļā cienāties ar alu „Aldaris" un gardajām sviestmaizēm no „Lango". Tāpat joprojām iespējams iegādāties koncerta biļetes, kuru cena ir sākot no 25 Ls. Biļetes uz fanu reisu un koncertu pieejamas Biļešu Servisā. Vairāk informācijas – www.fanureiss.lv, fans@fanureiss.lv, +371 26154955.

Roda Stjuarta koncerts būs šovasar iespaidīgākais brīvdabas rokkoncerts Lietuvā. Koncertu nodrošinās desmitiem tehnisko darbinieku, un apmeklētāji varēs baudīt profesionālu, pieredzējušu mūziķu sniegumu. Rodam Stjuartam pieder rekords par lielāko koncerta klausītāju skaitu – tie ir 3,5 miljoni, kas viņa koncertu apmeklēja Riodežaneiro pludmalē. Tāpat mūziķim pieder apbalvojums par grandiozu skaitu pārdoto albumu, un 2005. gadā viņš uzņems Holivudas Slavas zālē. Rods Stjuarts pelnīti tiek dēvēts par romantisko roka karali.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV