Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Izdotas filmu "Sex And The City 2" un "Eclipse" mūzikas izlases

Jānis Penka, 09.06.2010. 12:06 | komentāri (2)

No jūnija sākuma Latvijā pieejama "Sony Music" izdotā filmas "Sex And The City 2" mūzikas izlase, savukārt no šodienas, 9.jūnija – "Warner Music" izdotais filmas "Twilight Saga: Eclipse" oriģinālais "skaņu celiņš".
Izdotas filmu "Sex And The City 2" un "Eclipse" mūzikas izlases

"Eclipse" ir jau trešā kulta filmas "Krēsla" daļa. Filmas mūzikas izlasē iekļautas filmā dzirdamas jaunas kompozīcijas no tādām grupām kā Muse, Metric, The Dead Weather, Vampire Weekend, Cee Lo Green, The Bravery, Beck & Bat For Lashes, Florence + The Machine, Unkle & The Black Angels, Fanfarlo un citām. Izlasē iekļautās dziesmas iepriekš nav tikušas izdotas.

Tāpat kā iepriekšējās izlases, arī šo sastādījusi Aleksandra Patsavas, šoreiz – sadarbībā ar filmas režisoru Deividu Sleidu. Viņa atlasījusi mūziku arī aktuālajiem ASV televīzijas seriāliem "Gossip Girl", "Grey's Anatomy" un "The O.C.".

Iepriekšējo "Krēslas" filmu skaņu celiņi, kas izdoti 2008. un 2009.gadā, visā pasaulē kopumā pārdoti 6 miljonos eksemplāru no kopš to izdošanas joprojām atrodas Billboard 200 albumu topā.

Filmas "Sekss un lielpilsēta 2" mūzikas izlasē iekļautas dziesmas no tādiem izpildītājiem kā Alīša Kīza, Daido, Ērika Badū, Laiza Minelli, Dženifera Hadsone, Leona Luisa un citiem. Jaunu dziesmu "Everything To Lose" piedāvā Daido. Alīša Kīza izpilda "Blondie" dziesmu "Rapture", bet Laiza Minelli – Bejonsē sievišķīgo himnu "Single Ladies". Izlasē dzirdami arī filmas aktieri.

Filma "Sekss un lielpilsēta 2" kinoteātros no 11.jūnija, savukārt "Twilight Saga: Eclipse" ("Aptumsums") – no 9.jūlija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV